Dell XPS 18 ei ehkä käynnisty heti, kun se otetaan pakkauksesta

Tässä artikkelissa on tietoja siitä, miksi Dell XPS 18 -järjestelmä ei näytä käynnistyvän, kun se poistetaan pakkauksesta ensimmäisen kerran.

Ongelma:
Dell XPS 18 ei ehkä näytä käynnistyvän heti, kun se poistetaan pakkauksesta ensimmäisen kerran.

Kuvaus:
Dell XPS 18 -järjestelmä toimitetaan erikoistilassa, joka estää akun varauksen purkautumisen vahingossa siinä tapauksessa, että virtapainike koskettaa pakkausmateriaaleja.

Ratkaisu:
Tämä ei ole laitteisto- eikä ohjelmistovirhe. Verkkolaite on liitettävä järjestelmään ensimmäistä käynnistyskertaa varten. Kun laite on käynnistetty ensimmäisen kerran, sen voi käynnistää riippumatta siitä, onko verkkolaite liitetty, kunhan akussa on tarpeeksi virtaa.

Artikkelin tunnus: SLN129583

Muokattu viimeksi: 29/06/2016 04:03