Dell XPS 18 -näyttö ei ehkä käänny odotetusti

Dell XPS 18 -järjestelmän näyttö ei ehkä käänny odotetulla tavalla, kun näyttö on tietyssä asennossa.

Ongelma:
XPS 18 -järjestelmän näyttö ei ehkä käänny odotetulla tavalla, kun näyttö on tietyssä asennossa.

Kuvaus:
Jos XPS 18 -järjestelmää käytetään siten, että valinnaiset taitettavat jalat ovat ala-asennossa (jalat on avattu poispäin käyttäjästä olevalla puolella), näyttö ei ehkä käänny automaattisesti.

Ratkaisu:
Tämä ei ole järjestelmävirhe. Järjestelmä toimii Microsoftin vaatimusten mukaisesti. Microsoft edellyttää, että järjestelmä nostetaan vähintään 35 asteen kulmaan, jotta kääntötoiminto toimii. Ala-asento on noin 20 astetta. Kun järjestelmä nostetaan vähintään 35 asteen kulmaan, näyttö kääntyy haluttuun asentoon, minkä jälkeen järjestelmä voidaan kääntää takaisin ala-asentoon käyttöä varten. Jos näyttö ei lukitu haluttuun asentoon, estä vahingossa kääntyminen lukitustoiminnolla. Jos haluat lukita näytön tiettyyn asentoon, pyyhkäise sisäänpäin oikealta ja valitse asetukset ja näyttö. Lukitse kääntö tai avaa käännön lukitus painamalla näyttökuvaketta. Huomioi, että näyttökuvake ja kääntötoiminnon lukitus eivät ole näkyvissä, jos laite on asennettu valinnaiseen telakointitelineeseen.

Artikkelin tunnus: SLN129584

Muokattu viimeksi: 11/01/2016 09:49