Tarkista uusimmat Windows-päivitykset Windows 8:ssa tai Windows RT:ssä

Artikkelin yhteenveto: Tämän artikkelin avulla voit varmistaa, että uusimmat Windows-päivitykset on asennettu tablet-laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmä on Windows 8 tai RT.

Uusimpien Windows-päivitysten tarkistaminen Windows 8:ssa tai RT:ssä:
  1. Avaa Oikopolut-palkki pyyhkäisemällä sisäänpäin oikealta tai siirtämällä hiiriosoitin näytön oikeanpuoleiseen kulmaan.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse paneelin alareunasta Muuta tietokoneen asetuksia.
  4. Valitse vasemman reunan luettelon lopusta Windows Update.
  5. Valitse Tarkista päivitykset.

Windowsin voi määrittää asentamaan päivitykset automaattisesti. Nämä päivitykset asennetaan automaattisesti laitteeseen tai järjestelmään tiettyinä aikoina, kun laite on käynnistetty ja yhteydessä internetiin.

Artikkelin tunnus: SLN161948

Muokattu viimeksi: 19/04/2016 08:47