Ei NVIDIA Ohjauspaneeli vaihtoehto päivityksen jälkeen Windows 7

Ei NVIDIA Ohjauspaneeli vaihtoehto päivityksen jälkeen Windows 7

Päivityksen jälkeen Windows 7, ei välttämättä ole NVIDIA Control Panel vaihtoehto hiiren kakkospainiketta työpöydällä tai ohjauspaneelista Windows 7.

Käyttäjien täytyy päivittää uusimpaan NVIDIA ajurit ratkaista yhteensopivuusongelmia.

Lataa ja asenna video-ohjaimen uusin versio

Lataa ja asenna uusimmat video-ohjaimet seuraavasti:

1. Siirry Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulle napsauttamalla tätä.

2. Valitse

Kirjoita huoltotunnus,
    jos haluat hakea ohjaimen huoltotunnuksen avulla. Valitse sitten
    Hae
    -kohta.
    Huomautus:
    Jos huoltotunnus ei ole käytettävissä, valitse
    Valitse malli
    , asianmukainen tuotetyyppi ja tuotemalli ja sitten
    Vahvista
    .
  3. Valitse tietokoneeseen asennettu käyttöjärjestelmä avattavasta Käyttöjärjestelmä:-valikosta.

4. Valitse haluamasi kieli avattavasta Ohjaimen kieli: -luettelosta, jos oletusarvo ei ole oikea.

5. Valitse avattavasta Luokka:-valikosta Näytönohjain.

6. Siirry lataussivulle valitsemalla Tiedoston nimi -sarakkeesta haluamasi järjestelmän ohjain.

Huomautus:
    Jos käytettävissäsi on verkon Järjestelmätiedot-ohjelman tiedot tai tietokoneen lasku, saat niistä tietoja oikean ohjaimen lataamiseen.

Lue sivulla olevat tiedot, erityisesti Asennusohjeet ja Tärkeät tiedot.
  7. Valitse Lataa nyt. Saatat saada varoituksen ja vaihtoehdot Suorita ja Tallenna tiedosto.

8. Valitse Tallenna.

9. Kun Tallenna nimellä -ikkuna avautuu, valitse kansio, johon haluat tallentaa tiedoston, ja napsauta Tallenna-painiketta. Latauksen etenemistä osoittava ikkuna avautuu.

10. Kun lataus on valmis, noudata Asennusoppaassa annettuja ohjeita.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN18296

Muokattu viimeksi: 07/02/2017 02:29