• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

PowerEdge C -sarjan palvelimen etähallinta BMCTool-työkalun avulla

Yhteenveto: Tietoja PowerEdge C -sarjan palvelimen etähallinnasta BMCTool-työkalulla

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Tämä artikkeli sisältää ohjeet PowerEdge C -sarjan palvelinten hallintaan BMCTool-työkalulla

BMC-työkalu on tarkoitettu IPMITool-työkalun toiminnan tiivistämiseen ja parantamiseen.

Sen voi ladata osoitteesta poweredgec.dell.com.

Edellytyksenä on, että OpenIPMI ja IPMITool ovat asennettuina ja käytettävissä.

Tämä työkalu mahdollistaa paikallisen PE-C BMC -hallinnan ja etähallinnan.
Voit käyttää mitä tahansa IPMITool-työkalun kautta saatavilla olevaa komentoa ja kerätä tietoja kootusti.

*HUOMAUTUS* Suositeltu asennushakemisto on /opt/dell/pec/sys_mgmt_pack/
Se mahdollistaa järjestelmätietojen erittäin tehokkaan keräämisen yhdellä komennolla, kun muuten kerääminen vaatisi usein useita komentoja tai työkaluja.

./bmc allinfo

SLN266202_en_US__1P_bmctool_cmd1_JM_V1

Muu esimerkkisyntaksi:

./bmc nic_mode set [dedicated|shared]
Määrittää BMC-portin käyttämään järjestelmän erityistä verkkokortin porttia tai jaettua LOM-porttia.
./bmc ping
Lähettää ping-pyynnön määritettyyn BMC:hen.
./bmc info
Näyttää yhden rivin, joka sisältää järjestelmän perustiedot, kuten BIOS-version, BMC-laiteohjelmiston, BMC-ohjauskoneen IP-osoitteen jne.

SLN266202_en_US__2P_bmctool_cmd2_JM_V1

./bmc selfilter crit
    Tekee kyselyn järjestelmän laitteistolokista ja suodattaa tietyn tyyppisiä tapahtumia.

SLN266202_en_US__3P_bmctool_cmd3_JM_V1

Esimerkki kaistan ulkopuolisesta syntaksista:
    ./bmc –H <ip.address> -U <Username> -P <Password> <command>

BMC-työkalu yksinkertaistaa yhdestä moneen -toimintoja luomalla isäntätiedostoja, jotka voivat kerätä järjestelmätietoja nopeasti useista lähteistä.
    Isäntätiedoston syntaksi on yksi BMC:n IP-osoite riviä kohti. Voit kommentoida tiedostoa #-merkeillä.

Esimerkki isäntätiedostosta:
    #BMC Hostfile
    192.168.1.100  #nameserver
    192.168.1.101  #head node
    192.168.1.102
    192.168.1.103

Esimerkki isäntätiedoston suorittamista varten:

./bmc -H^hostfile info
    SLN266202_en_US__4P_bmctool_cmd4_JM_V1

Katso myös:

BIOS-määritysten tarkasteleminen ja muuttaminen PowerEdge C -sarjan palvelimissa SetupBIOS-työkalulla
    Tallennustietojen tarkasteleminen C-sarjan PowerEdge-palvelimessa LDState-työkalulla
    Lokien vieminen PowerEdge C -sarjan palvelimeen, jossa on PECLogs script

Syy

-

Tarkkuus

-

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa
    Servers, PowerEdge C1100, PowerEdge C2100, PowerEdge C410X, PowerEdge C4130, Poweredge C4140, PowerEdge C5000, PowerEdge C5125, PowerEdge C5220, PowerEdge C5230, PowerEdge C6100, PowerEdge C6105, PowerEdge C6145, PowerEdge C6220, PowerEdge C6220 II , PowerEdge c6300, PowerEdge c6320, PowerEdge c6320p, PowerEdge C6400, PowerEdge C6420, PowerEdge C8000 ...
    Edellinen julkaisupäivä

01 lokak. 2021