Piirtokynän käyttäminen Dell Venue -tabletin kanssa

Saat parhaan tuloksen käyttäessäsi piirtokynää Dell Venue -tabletin kanssa käyttämällä oikeantyyppistä piirtokynää ja huolehtimalla piirtokynän ylläpidosta.

Tablet Piirtokynän tyyppi
Venue 7 Passiivinen (kapasitiivinen)
Venue 8 Passiivinen (kapasitiivinen)
Venue 8 Pro Aktiivinen
Venue 11 Pro Aktiivinen

Huomautus: aiempien Dellin tablet-tietokonemallien (kuten Latitude ST ja Latitude 10) mukana toimitetut piirtokynät EIVÄT ole yhteensopivia Venue-tabletien kanssa, koska niissä käytetään erilaista digitointitekniikkaa.

Seuraavilla vinkeillä saat parhaan tuloksen käyttäessäsi piirtokynää ja tablet-tietokonetta:
  • Varmista, että piirtokynässä on täysi paristo. Useimmissa aktiivisissa piirtokynissä on AAAA-paristo. Passiivisissa piirtokynissä ei tarvita paristoa.
  • Jos piirtokynä ei toimi oikein, kokeile poistaa paristo ja asettaa se takaisin. Tämä nollaa itse piirtokynän.
  • Puhdista piirtokynän kärki. Kärkeen kertynyt lika voi vaikuttaa kynän toimintaan.
  • Joidenkin tabletien näytön pinnalla on toimitettaessa mylar-suojus. Tablet-tietokone toimii parhaiten, kun irrotat mylar-suojuksen.
  • Jos tablet-tietokone ei toimi odotetulla tavalla, tarkista sen mahdolliset Microsoft-käyttöjärjestelmän päivitykset, BIOS-päivitykset sekä ohjainten ja laiteohjelmiston päivitykset. Käynnistä tablet-tietokone uudelleen päivityksen jälkeen, jotta kaikki päivitykset otetaan varmasti käyttöön.

Artikkelin tunnus: SLN287170

Muokattu viimeksi: 22/05/2015 11:26