Vostro Windows 8.1 -päivityksen tuotetuki

1. 2420
  2. 2520
  3. 3360
  4. 3460
  5. 3560
  6. 470
  7. 270
  8. 270s
  9. 2421
  10. 2521
  11. 5460
  12. 5470
  13. 5560
  14. Palaa Windows 8.1 -päivityksen tarkistusluetteloon

2420

Vostro 2420 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 2420-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ei tuotekohtaisia ongelmia tunnistettu heti päivityksen jälkeen.

2520

Vostro 2520 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 2520-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: DW1704 Bluetooth -kortin kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa puhtaan asennuksen jälkeen.

Ratkaisu: päivitä DW1704 Bluetooth -ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

3360

Vostro 3360 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 3360-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: ISCT:n kohdalla saattaa näkyä teksti Tuntematon laite ja keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä ISCT-ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Ongelma: toimintopainike ei käynnistä Windowsin siirrettävyyskeskusta.

Ratkaisu: päivitä BIOS ja QuickSet-sovellus Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Ongelma: Bluetooth-laitteen kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä Bluetooth-ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Ongelma: sormenjäljenlukijan vierellä saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä sormenjäljenlukijan ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

3460

Vostro 3460 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 3460-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: Bluetooth-laitteen kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä Bluetooth-ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

3560

Vostro 3560 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 3560-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: web-kamera ei toimi puhtaan asennuspäivityksen jälkeen.

Ratkaisu: päivitä web-kameran ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

470

Vostro 470 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 470-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: Bluetooth-kortti saattaa katkaista yhteyden automaattisesti, kun se on pariliitetty tietokoneen tai puhelimen kanssa.

Ratkaisu: päivitä DW1704 Bluetooth -ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

270

Vostro 270 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 270-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: langattoman Intel Centrino Wireless-N 2230 -kortin kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä langattoman yhteyden ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

270s

Vostro 270s -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 270s-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: näyttöön tulee virheilmoitus PBR-testiin liittyvän päivityksen ja nollauksen yhteydessä.

Ratkaisu: päivitä uusimpaan Dell Backup and Recovery (DBAR) -versioon Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta toimintaongelmien välttämiseksi.

Ongelma: langattoman Intel Centrino Wireless-N 2230 -kortin kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä langattoman yhteyden ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

2421

Vostro 2421 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 2421-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: 1705- tai 1703 WLAN -laitteen kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä WLAN-ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Ongelma: langattoman Intel Centrino Wireless-N 2230 -kortin kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä langattoman yhteyden ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

2521

Vostro 2521 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 2521-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ongelma: langattoman kortin kohdalla saattaa näkyä keltainen huutomerkki Laitehallinnassa.

Ratkaisu: päivitä langattoman yhteyden DW1703- tai DW1704-ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

5460

Vostro 5460 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 5460-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ei tuotekohtaisia ongelmia tunnistettu heti päivityksen jälkeen.

5470

Vostro 5470 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 5470-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ei tuotekohtaisia ongelmia tunnistettu heti päivityksen jälkeen.

5560

Vostro 5560 -järjestelmien Windows 8.1 -päivityksen tuki on testattu. 5560-järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, seuraavat avoimet ongelmat ilmenevät heti päivityksen jälkeen:

Ei tuotekohtaisia ongelmia tunnistettu heti päivityksen jälkeen.

Palaa Windows 8.1 -päivityksen tarkistusluetteloon

Kun olet varmistanut, että järjestelmä tukee Windows 8.1 -päivitystä, palaa Dellin Windows 8.1 -päivityksen tarkistusluetteloon jatkamaan Windows 8.1 -päivitystä.

Palaa Windows 8.1 -päivityksen tarkistusluetteloon

Artikkelin tunnus: SLN287174

Muokattu viimeksi: 06/10/2015 08:25