Chromebookin akun tilan merkkivalo

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa esitellään akun tilan merkkivalon tilat.

Akun tilan merkkivalo

Akun tilan merkkivalo sijaitsee rungon etupuolella, kuten kuvasta näkyy.
Taulukko sisältää tilan merkkivalon määritelmän.
Rungon merkkivalo

Tilan merkkivalo
Tilan merkkivalo Kuvaus
Ei pala Verkkovirta: latauksen tila yli 96 %
Valkoinen Verkkovirta: latauksen tila alle 96 %, latautuu
Ei pala Ei verkkovirrassa: akkuvirta, latauksen tila yli 14 %
Ei pala Ei verkkovirrassa: akkuvirta, latauksen tila alle 14 %, laite S5-tilassa
Oranssi Ei verkkovirrassa: akkuvirta, latauksen tila alle 14 %, laite S0- tai S3-tilassa
Keltainen vilkkuva valo Akun virhe

Huomautus: jos akku ei näytä latautuvan:
  1. Kokeile mahdollisuuksien mukaan jotakin toista virtasovitinta.
  2. Palauta Chromebookin tehdasasetukset. (Kielivalinta sivun alareunassa.)
  3. Tee akun kuntotesti virtasovittimen avulla. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Akun kuntotarkistus.

Artikkelin tunnus: SLN288782

Muokattu viimeksi: 02/03/2017 09:33