Dell Chromebookin akun tilamerkkivalot

Katso, mitä Dell Chromebookin akun tilan merkkivalo tarkoittaa, ja miten voit ratkaista latausongelmia.

Akun varauksen merkkivalo

Akun varauksen merkkivalo sijaitsee tietokoneen etupuolella tai oikealla sivulla.

Seuraava taulukko sisältää tilan merkkivalon määritelmän.

Virtalähde
Järjestelmän virrankäyttötila
Akun varaustaso
Merkkivalon toiminta
Verkkolaite
S0–S5
Yli 96 %
Ei pala
Verkkolaite
S0–S5
Alle 96 %
Valkoinen
Paristo
S0–S5
> Pienestä täysinäiseen
Ei pala
Paristo
S0 tai S3
Pienestä erittäin pieneen
Palaa keltaisena
Paristo
S5
Pienestä erittäin pieneen
Ei pala
Paristo
S0–S5
Akun virhe
Keltainen vilkkuva valo

• S0 (käynnissä)—järjestelmä on käynnissä.
  • S3 (lepotila)—järjestelmä on lepotilassa. Se kuluttaa tavallista vähemmän virtaa.
  • S4 (horrostila)—järjestelmä käyttää vähemmän virtaa kaikkiin muihin lepotiloihin verrattuna. Järjestelmä on lähes sammuksissa ja käyttää virtaa minimaalisesti. Kontekstitiedot tallennetaan kiintolevylle.
  • S5 (sammuksissa)—järjestelmä on sammutustilassa.

Akun kunto ja lataus

Huomautus: Varmista, että akun varaus on aina yli 1 %. Jos akku pääsee täysin tyhjäksi, tietokone voi vahingoittua eikä akku välttämättä ala latautua täysin tyhjästä tilasta.

Jos akku ei näytä latautuvan:

1. Kokeile mahdollisuuksien mukaan jotakin toista virtasovitinta.

2. Kokeile seuraavan artikkelin toimia: How to recover and reset the Chrome OS (englanninkielinen)

3. Tee akun kuntotesti virtasovittimen avulla. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Akun kuntotarkistus.

Artikkelin tunnus: SLN288782

Muokattu viimeksi: 16/10/2017 03:45