Dell Backup and Recovery (DBaR) ja Windows 10

Tässä artikkelissa on tietoja Dell Backup and Recovery (DBaR) -sovelluksesta ja Windows 10:stä.

DBaR 1.9 on saatavilla ainoastaan järjestelmiin, jotka päivitetään Windows 10:een.

DBaR-päivitys versioon 1.9 on saatavilla ainoastaan järjestelmiin, jotka päivittyvät Windows 10:een. Sillä taataan DBaR-sovelluksen yhteensopivuus.

Jos järjestelmässä on toimitettaessa Windows 10, siinä ei ole DBaR-sovellusta esiasennettuna.

HUOMAUTUS: Jos DBaR-sovellusta ei päivitetä suorituksen mukaisesti (ennen Windows 10 -päivitystä), ainoa keino on palautus aiempaan toimivaan käyttöjärjestelmään. Jos käyttöjärjestelmän varhennus ei onnistu, tarvitaan ehkä puhdas käyttöjärjestelmän ja DBAR-sovelluksen uudelleenasennus.

Päivitysilmoitus.

Dell-järjestelmissä, joissa on Dell Backup and Recovery (DBaR) ja jotka on päivitetty Windows 10:een, Dell Backup and Recovery -koontinäyttöön ilmestyy tieto Dellin suosittelemasta päivityksestä. Windows 10 -päivitys päivittää DBaR-sovelluksen versioon 1.9, joka on täysin Windows 10 -yhteensopiva.

DBaR 1.9 -sovelluksen voi tarvittaessa ladata seuraavasta linkistä: Dell Backup and Recovery (DBaR) Version 1.9 (kuva 1.)

HUOMAUTUS: DBaR 1.9 -sovellusta EI SAA asentaa järjestelmiin, joissa oli jo toimitettaessa Windows 10. DBaR 1.9 on tarkoitettu AINOASTAAN WINDOWS 10 -PÄIVITETTÄVIIN JÄRJESTELMIIN.

Järjestelmät, joihin on asennettu Windows 10 jo tehtaalla, käyttävät Windows 10 -käyttöjärjestelmän omaa Varmuuskopiointi ja palautus -ohjelmaa. Löydät Windowsin Varmuuskopiointi ja palautus -ohjelman valitsemalla Käynnistä, Asetukset, Päivitys ja suojaus ja Varmuuskopiointi.

DBaR - Dellin päivityssuositus
Kuva 1. DBaR - Dellin päivityssuositus

Aloita päivitys valitsemalla Install Upgrade (Asenna päivitys) -painike. (Katso kuvaa 2.)

DBaR - asenna päivitys
Kuva 2. - DBaR - asenna päivitys

Napsauta Käynnistä-painiketta. (Katso kuvaa 3.)

DBaR - Käynnistä-painike
Kuva 3. - DBaR - Käynnistä-painike

Jos tarkistat DBaR-päivityksen verkosta Windows 8.1:ssä, saat seuraavan ilmoituksen: (kuva 4.)

DBaR - päivitys saatavilla
Kuva 4. - DBaR - päivitys saatavilla

Artikkelin tunnus: SLN298526

Muokattu viimeksi: 13/06/2018 07:15