Miten ratkaista eri prosessori erros jälkeen prosessori ja / tai emolevyn korvataan Dell Inspiron 600m ?

Prosessori Microcode virheilmoitukset

Kun vaihdat suorittimen ja / tai emolevyInspiron 600m , näyttöön saattaa tulla jokin seuraavista virhesanomista aikana Power On Self Test ( POST )

• Unsupported CPU detected
  • An Unsupported Processor Was Found In System
  • Processor Microcode Error

Lisäksiedellä virheilmoituksia , tietokone ei ehkä täydellinenPOST tai näytön videon ulostulo .

NOTE:

BIOS-version , joka ratkaista tämä ongelma on A16 tai uudempi

Lataa ja asenna uusin BIOS

1. Siirry Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulle.

2. Valitse Syötä palvelutunniste ja etsi BIOS-päivitys palvelutunnisteen avulla.

Huomautus:
    Jos palvelutunnistetta ei ole, valitse Valitse malli j a sen jälkeen valitse asianmukainen tuotetyyppi ja tuotemalli.
  3. Valitse Submit (Lähetä).

4. Valitse haluamasi Käyttöjärjestelmä, Ohjaimen kieli ja Tärkeys avattavista luetteloista (Kuva 1). Valitse Luokka-luettelosta BIOS.

Käyttöjärjestelmä:
    Windows Vista (32-bittinen)
    Ohjaimen kieli:
    englanti
    Luokka:
    BIOS
    Tärkeys:
    Kaikki
    Kuva 1: Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivun avattavien luetteloiden valinnat
  5. Avaa lataussivu valitsemalla haluamasi BIOS-päivitys Tiedoston nimi -sarakkeesta.

Huomautus:
    Jos käytettävissäsi on verkon Järjestelmätiedot-ohjelman tiedot tai tietokoneen lasku, saat niistä tietoja oikean ohjaimen lataamiseen.
  6. Tutustu sivulla annettuihin tietoihin.

7. Valitse Lataa nyt. Saatat saada varoituksen ja vaihtoehdot Suorita ja Tallenna tiedosto.

Huomautus:
    Jos Dell Driver Download Manager -ikkuna avautuu, valitse Asenna.
  8. Valitse Tallenna.

9. Kun Tallenna nimellä -ikkuna avautuu, valitse kansio, johon haluat tallentaa tiedoston, ja napsauta Tallenna-painiketta.

10. Kun lataus on valmis, valitse Avaa kansio Dell Driver Download Manager -ikkunassa.

11. Kaksoisnapsauta tiedostoa ja noudata Asennusohjeissa olevia ohjeita.

Lisätietoja asennusohjeista saat Dellin tietämyskannan artikkelista: Where To Find Driver Download And Installation Instructions (Ohjaimen lataamis- ja asennusohjeiden hankkiminen), artikkelin tunnus: 353782.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN67039

Muokattu viimeksi: 06/04/2016 10:30