• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell ST2220T -näytön vianmääritys

Yhteenveto: Tee Dell ST2220T -kosketusnäytön näytön kohdistinongelmien vianmääritys noudattamalla seuraavia ohjeita.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Dell ST2220T -kosketusnäytön näytön kohdistimessa saattaa olla seuraavia ongelmia: kohdistin ei seuraa sormeasi tai kohdistin liikkuu epänormaalisti.

Syy

Dell ST2220T Kosketusnäytön näytön kohdistin

Tarkkuus

Kohdistin ei seuraa sormeasi

1. 1.Käynnistä tietokone uudelleen ja kytke Dell ST2220T -näyttö pois päältä ja takaisin päälle.
  2. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kalibroi näyttö. Siirry alku -,Ohjelmat -,Ohjauspaneeli-,Hardware & Sound -,Lehtiö-PC :henja Kalibroi.
  3. Kosketa sormeasi tai kynää mustan ristin keskellä olevan näytön edessä, kunnes risti liikkuu.
  4. Osoitin siirtyy järjestyksessä 15 muuhun asentoon ensimmäistä kalibrointia varten ja kolmeen muuhun asentoon peräkkäin, jos aiemmat kalibrointitiedot on jo tallennettu.
  5. Tallenna kalibroidut tiedot toimintosarjaa varten.

Kohdistin liikkuu epänormaalisti

1. Varmista, ettei mikään estä kosketusnäytön optiikan toimintaa. Näytön yläkulmista ja vasemmasta alakulmasta on kolme anturia, jotka tarvitsevat esteettömät näkymät näytön pinnan yli näytön vastakkaisiin reunoille.
  2. Puhdista paneelin pinta ja näytön reunat.
  3. Jos yllä olevat vaiheet eivät toimi, käynnistä tietokone uudelleen ja kytke ST2220T-näyttö pois päältä ja takaisin päälle.

Artikkelin ominaisuudet

Tuote

Dell ST2220T

Edellinen julkaisupäivä

20 toukok. 2021