• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell Chromebook -järjestelmien tukemat lisävarusteet

Yhteenveto: Tietoja Dell Chromebook -järjestelmien tukemista lisävarusteista.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Artikkeli sisältää tietoja siitä, mitä lisävarusteita Dell Chromebook -järjestelmät tukevat ja mitä lisävarusteita ne eivät tue.

Sisällysluettelo:

1. Chromebookin tukemat kohteet
  2. Kohteet, joita ei tueta

1. Chromebookin tukemat kohteet

Näitä USB-laitteita tuetaan:

• USB 2.0- ja 3.0-laitteet
  • Näppäimistöt
  • Hiiret
  • USB-keskittimet
  • Optiset asemat
  • ulkoiset kiintolevyt
  • Web-kamerat
  • MP3-soittimet, jotka tunnistetaan flash-asemiksi.
  • Android-puhelimet tai -tabletit
  • Viivakoodinlukijat, jotka tunnistetaan näppäimistölaitteiksi
  • Flash-asemat
    SLN289073_fi__1icon Huomautus: käytä uuden Chromebook-levykuvan luomiseen ainoastaan USB 2.0 -laitteita ja mieluiten 4 Gt:n laitetta.

Näitä laitteita SAATETAAN tukea:

• Jotkin digitaalikamerat
  • Ethernet-sovittimet (oltava e1000-yhteensopiva, yleislaitteet eivät näytä toimivan yhtä hyvin kuin tunnetuimmat merkit.)

Tuetut Bluetooth-laitteet:

• Näppäimistöt
  • Hiiret
  • Kiintolevyasemat
  • Kaiuttimet
  • A2DP-standardin mukaiset kuulokesarjat, kuulokkeet ja mikrofonit
    SLN289073_fi__1icon Huomautus: Kattavaa yhteensopivien laitteiden luetteloa ei ole olemassa. Jotkin laitteet toimivat, jotkin eivät.

HDMI (High Definition Multimedia Interface) -liitännän tuki:

• Suora liitäntä näyttöihin, televisioihin ja projektoreihin (yleislaitteet eivät näytä toimivan yhtä hyvin kuin tunnetuimmat merkit.
  • HDMI muiden videoliitäntöjen sovittimiin (yleislaitteet eivät näytä toimivan yhtä hyvin kuin tunnetuimmat merkit. HDMI-VGA-muunto ei tavallisesti toimi kunnolla. Aktiiviset sovittimet toimivat tavallisesti paremmin kuin passiiviset.)

Alkuun

2. Kohteet, joita ei tueta

USB-laitteet, joita ei tueta:

• Tulostimet (mutta Googlen pilvitulostuspalvelu tukee niitä SLN289073_fi__3iC_External_Link_BD_v1.
  • Porttitoistimet ja telakointiasemat. USB-portit saattavat toimia, mutta kuva ei näy ulkoisissa näytöissä telakan kautta. Chrome OS tukee ainoastaan DisplayLink-videota SLN289073_fi__3iC_External_Link_BD_v1 USB-tekniikan kautta versiossa 51 ja uudemmissa.)
  • Laitteet, jotka tarvitsevat tietyn ohjaimen tai ohjelmiston.

Jos sinulla on vielä kysyttävää tästä ratkaisusta, ota yhteys Dellin tekniseen tukeen.

Alkuun

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa
Chromebook, Chromebook 11, Chromebook 3100 2-in-1, ChromeBook 3100, Chromebook 3120, Chromebook 11 3180, Chromebook 11 3189, Chromebook 5190 2-in-1, Chromebook 5190, Chromebook 13 3380, Chromebook 7310, ChromeBook 3400, Inspiron Chromebook 11 3181 , Inspiron Chromebook 11 3181 2-in-1, Inspiron Chromebook 7486 ...
Edellinen julkaisupäivä

21 helmik. 2021