• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Alienware-järjestelmän päivittäminen Windows 10:een

Yhteenveto: Videoita ja ohjeita, jotka tukevat Alienware-käyttöjärjestelmän päivittämistä Windows 10:een.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Alienware-järjestelmän päivittäminen Windows 10:een

SLN297087_en_US__11372206532397.1327056520179_img_Header

Seuraava artikkeli sisältää Windows 10 -päivitysohjeet

Tuetut järjestelmät:

Alienware 13   Alienware 15   Alienware 17 R2   Alienware 14
  Alienware 17 R1   Alienware 18   Alienware ALPHA   Alienware Area-51 R2
  Alienware Aurora R4   Alienware X51 R2

Ongelmia päivityksen kanssa? Lisää ohjeita on TÄÄLLÄ

Windows 10 -päivitys

Tee seuraavat toimet ennen Windows 10 -päivitystä:

1. Varmista, että järjestelmän BIOS on ajan tasalla. Noudata artikkelissa How to run a Bios update on an Alienware Computer (englanniksi) olevia ohjeita.
  2. Poista Secure Boot käytöstä BIOSista seuraavasti.
    1. Käynnistä järjestelmä uudelleen
    2. Painele toistuvasti F2-näppäintä, kun Alienware-logo tulee näkyviin
    3. Siirry BIOSissa Boot-välilehteen
    4. Siirry alas ja korosta Secure Boot
    5. Paina Enter-näppäintä ja valitse Disabled
    6. Tallenna muutokset ja sulje painamalla F10-näppäintä
  3. Asenna kaikki saatavissa olevat päivitykset nykyiseen Windows-versioon ennen päivitystä
  4. Poista näytönohjaimen ohjain OhjauspaneelinOhjelmat ja toiminnot -osiosta
  5. Nyt voit tehdä Windows 10 -päivityksen

Alkuun

Etkö löydä etsimääsi?
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

SLN297087_en_US__2HDDJP-Twitter-linja   SLN297087_en_US__3HDDJP -YouTube   SLN297087_en_US__4HDDJP-Facebook-kuvake   SLN297087_en_US__5iC_aw_alienheadblk_mr_V1a

Syy

Tarkkuus

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa

Alienware 13, Alienware 14, Alienware 15, Alienware 17, Alienware 17 R2, Alienware 18, Alienware Alpha & Alienware Steam Machine, Alienware Area-51 R2, Alienware Aurora R4, Alienware X51, Alienware X51 R2, Alienware

Edellinen julkaisupäivä

19 marrask. 2021