• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Bluetooth-vianmääritys ja -käyttöopas

Yhteenveto: Seuraavissa osissa on tietoja Bluetooth-ongelmien vianmäärityksestä, Dellin Bluetooth-tietokoneiden pariliittämisestä (yhdistämisestä) Dellin Bluetooth-lisävarusteisiin sekä ohjeet mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen. ...

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Syy

Syytiedot eivät ole käytettävissä.

Tarkkuus

1: Yhteyden muodostaminen Dell Bluetooth -laitteeseen Dell-tietokoneesta

Tämä artikkeli sisältää tietoja yhteyden muodostamisesta Dellin Bluetooth-laitteeseen (näppäimistöt, hiiret jne.) sisäisellä Bluetooth-sovittimella.

HUOMAUTUS: Muut kuin Dellin näppäimistöt, hiiret ja muut Bluetooth-laitteet saattavat toimia Dell-tietokoneiden kanssa, mutta Dell ei voi taata tai tukea niiden toimintaa.

Alkuun

2: Bluetoothin perusvianmäärityksen vaiheet

HUOMAUTUS: Lisää tämä artikkeli kirjanmerkiksi, koska tietokone on käynnistettävä uudelleen ongelman korjaamiseksi.
  1. Tallenna tiedot, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Pidä Windows-näppäintä (Windows-näppäin) painettuna ja paina q-näppäintä.
  3. Kirjoita hakukenttään Bluetooth.
  4. Valitse Bluetoothin ja muiden laitteiden asetukset.
  5. Varmista, että Bluetooth-kytkin on käytössä.
    HUOMAUTUS: Jos Bluetooth-kytkintä ei ole, se saattaa johtua yhdestä tai useammasta ongelmasta. Lisätietoja on seuraavissa resursseissa:
  6. Jos et ole vielä tehnyt niin, varmista Että Bluetooth-sovitin on otettu käyttöön Laitehallinnassa, kun Bluetooth-kytkinkuvake ei näy Windowsissa .
  7. Tarkista, onko uusimmat Bluetooth-ohjaimet asennettu. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dellin uusimman langattoman Bluetooth-sovittimen ohjaimen lataaminen ja asentaminen.
  8. Toimi Bluetooth-sovittimen sammumisongelmien ratkaiseminen -osassa. Tämä opas sisältää Bluetooth-vianmäärityksen, diagnostiikan ja yleisten päivitysten käyttöohjeet.
  9. Jos ongelmia ilmenee edelleen, pura pariliitokset ja korjaa Bluetooth-laitteet.

Alkuun

3: Uusimman Dell Wireless Bluetooth -sovittimen ohjaimen lataaminen ja asentaminen

Tässä artikkelissa on tietoja tietokoneeseen asennetun Bluetooth-sovittimen ohjainten lataamisesta ja asentamisesta.

Lataa ja asenna uusin langaton Bluetooth-ohjain

Alkuun

4: Dell BH200 Bluetooth -stereokuulokkeiden ongelmat

Seuraavasta linkistä voit avata artikkelin, jossa on vianmääritysohjeita Dell BH200 Bluetooth -kuulokkeita varten.

Dell BH200 Bluetooth -stereokuulokkeiden ongelmat

Alkuun

5: Bluetooth-sovittimen sammumisongelman ratkaiseminen

HUOMAUTUS: Jos käytät USB Bluetooth -sovitinta, katso lisätietoja Dellin tietämyskannan artikkelista USB-portin vianmääritys, kun se ei toimi .
  1. Tee Bluetooth-vianmääritys.
    • Windows 11:
    1. Valitse Start >Settings >System >Troubleshoot >Other troubleshooters.
    2. Valitse Bluetooth-kohdassaSuorita ja noudata ohjeita.
    • Windows 10:
    1. Valitse Käynnistä ja Asetukset >päivitys ja tietoturvan>vianmääritys.
    2. Valitse Etsi ja korjaa muita ongelmia -kohdassa Bluetooth, valitse Suorita vianmääritys ja seuraa ohjeita.
  2. Tee Dellin tietokoneen laitteistodiagnostiikka Bluetooth-sovittimessa.
    1. Siirry Dellin tuotetukisivulle.
    2. Voit siirtyä tietokoneen tuotetukisivulle kolmella eri tavalla.
      • Valitse tietokoneesi TÄMÄ tietokone -kohdassa.
        HUOMAUTUS: Jos tietokonetta ei ole TÄMÄ TIETOKONE -luettelossa, voit valita kohdan Lataa ja asenna SupportAssist. Se tunnistaa tietokoneen automaattisesti. Lataa ja asenna SupportAssist ohjeiden mukaisesti.
      • Kirjoita palvelutunniste, Dell EMC -tuotetunnus tai malli, valitse Hae ja valitse tietokone luettelosta.
      • Valitse Selaa kaikkia tuotteita: Valitse laitteen tyyppi, nimi ja tuotemalli.
        HUOMAUTUS: Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell-tietokoneen tuotemallin etsiminen
    3. Valitse tietokoneen tuotetukisivulla VIANMÄÄRITYS-välilehti.
    4. Valitse Mukautettu komponenttitesti -kohdan alla olevan Select individual components -kohdan vieressä oleva nuoli.
    5. Valitse Bluetooth ports -valintaruutu.
      HUOMAUTUS: Jos Bluetooth-portit eivät ole vaihtoehto, Bluetooth on ehkä poistettu käytöstä BIOSissa. Lisätietoja Bluetooth-sovittimen käyttöönottavan BIOSin oletusasetusten palauttamisesta on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dellin BIOS-päivitykset, ohjeet ovat kohdassa Dell-tietokoneen BIOS- tai CMOS-nollaus ja/tai NVRAM-muistin tyhjentäminen.
    6. Valitse Suorita testi. Testi suoritetaan, minkä jälkeen näet tulokset.
  3. Suorita SupportAssist-työkalun sisältämät automaattiset työkalut (siten voit määrittää, onko uusia ohjaimia saatavilla, ja tarkistaa suorituskykyongelmat).
    1. Pidä Windows-näppäintä (Windows-näppäin) painettuna ja paina q-näppäintä.
    2. Kirjoita hakukenttään supportassist.
    3. Valitse hakutuloksista SupportAssist (sovellus).
      HUOMAUTUS: jos SupportAssist ei näy hakutuloksissa, katso SupportAssistin lataus- ja asennusohjeet Dell SupportAssist PC-tietokoneille ja tableteille -sivulta.
    4. Suorita kaikki testit valitsemalla Käynnistä.
      HUOMAUTUS: voit tehdä yksittäisiä testejä valitsemalla alanuolen ja tekemällä testin, mutta suosittelemme tekemään kaikki testit.
    5. SupportAssist tekee testit yksi kerrallaan ja näyttää tulokset.
  4. Asenna Windows-päivitykset.

Päivitä Windows uusimpaan versioon. Lisätietoja on Microsoftin tietämyskannan artikkelissa Windows Update: Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Alkuun

6. Bluetooth-vaihtokuvake ei näy Windowsissa

1. Pidä Windows-näppäintä (Windows-näppäin) painettuna ja paina q-näppäintä.

2. Kirjoita hakukenttäänlaitehallinta.

3. Valitse ohjelmaluettelosta Laitehallinta (Ohjauspaneeli).

4. Valitse Bluetooth-kohdassa Plus (+).
    HUOMAUTUS: Jos luettelossa ei ole Bluetooth-kohtaa, siirry vaiheeseen 6.

5. Etsi jokin luettelo, jonka vierellä on alanuoli.
    HUOMAUTUS: Kun tällainen luettelo näkyy, napsauta luettelokohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ota laite käyttöön, muita toimia ei tarvita. Sulje Laitehallinta-ikkuna.

6. Siirry Dellin tukisivustoon.

7. Voit tunnistaa tietokoneen kolmella tavalla.

Tee jompikumpi:

• Valitse tietokoneesi TÄMÄ TIETOKONE -kohdassa.
      HUOMAUTUS: Jos tietokonetta ei ole TÄMÄ TIETOKONE -luettelossa, voit valita kohdan Lataa ja asenna SupportAssist. Se tunnistaa tietokoneen automaattisesti. Lataa ja asenna SupportAssist ohjeiden mukaisesti.
    • Kirjoita palvelutunniste, Dell EMC -tuotetunnus tai malli, valitse Hae ja valitse tietokone luettelosta.
    • Valitse Selaa kaikkia tuotteita: Valitse laitteen tyyppi, nimi ja tuotemalli.
      HUOMAUTUS: Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell-tietokoneen tuotemallin etsiminen

8. Valitse VIANMÄÄRITYS-välilehti.

9. Valitse Mukautettu komponenttitesti -välilehdestä Select individual components.

10. Valitse luettelosta Järjestelmälaitteet-kohdasta Bluetooth-laite.
    HUOMAUTUS: käytettävissä on myös muita laitteistotestejä.

11. Valitse Suorita testi. Testit suoritetaan, minkä jälkeen näet tulokset.

Alkuun

Lisätietoja

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa
Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models, Fixed Workstations, Dell AD211 Bluetooth Portable Speaker, Dell BH200 Bluetooth 2.0 EDR Stereo Headset, Dell Bluetooth Keyboard Folio WK415, Dell Bluetooth Mouse WM615 , Dell Bluetooth Travel Mouse MS700, Dell Travel Mouse WM524, Dell Wireless 355 Module with Bluetooth 2.0 + EDR Technology User Guide, Dell Wireless 365 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 370 Bluetooth Users Guide, Dell Wireless 375 Bluetooth - Windows 7 Users Guide ...
Tuote

Inspiron 3881

Edellinen julkaisupäivä

10 marrask. 2023