• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

PowerEdge-palvelimet – UKK – Usein kysytyt kysymykset

Yhteenveto: Täältä löydät vastaukset Dellin tekniselle tuelle esitettyihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin PowerEdge-palvelimista. Saat tietoja palveluistamme, hyvistä käytännöistä ja linkit ratkaisujen ja kiertotapojen yksityiskohtaisiin kuvauksiin ...

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Täällä on vastauksia Dellin tekniselle tuelle esitettyihin useimmin kysyttyihin kysymyksiinPowerEdge-palvelimista. Saat tietoja palveluistamme ja hyvistä käytännöistä sekä linkit ratkaisujen ja kiertotapojen yksityiskohtaisiin kuvauksiin. Voit pyytää sisältöä seuraavan lomakkeen kautta.

Syy

Sisällysluettelo

1. Vakiokysymykset
  2. Tekniset kysymykset

Tarkkuus

I. Vakiokysymykset

1. Miten voin tilata ilmoitukset Dellin ohjain- ja laiteohjelmistopäivityksistä?

Uusimpien ohjain- ja laiteohjelmistopäivitysten käyttäminen on tärkeää, jotta Dell-järjestelmä toimii optimaalisesti ja vakaasti. Dellin teknisten päivitysten ilmoitukset ovat kätevä tapa saada tieto julkaisuista välittömästi. Seuraavassa artikkelissa on yksityiskohtaiset tiedot ilmoitusten tilaamisesta: Subscribe to receive Dell Driver and Firmware Update notifications (englanninkielinen)

2. Mikä on palvelutunniste ja miten löydän sen järjestelmästä?

Dell-palvelutunniste on 7-merkkinen, tuotteen yksilöivä tunniste. Palvelutunnisteen lisäksi on käytössä pikahuoltokoodi, joka on palvelutunnisteen 10-numeroinen versio. Tarvitset vähintään toisen näistä, jotta Dell pystyy tunnistamaan järjestelmän ja voit tehdä tukipyynnön Dellin tekniselle tuelle. Seuraavassa artikkelissa on yksityiskohtaisia tietoja palvelutunnisteen sijainnista: Palvelutunnisteen sijainti Dell-palvelimessa tai -tallennusjärjestelmässä

3. Miten palvelin päivitetään?

Päivitykset ovat ohjelmistotiedostoja, joilla voidaan laajentaa ominaisuuksia, käyttöikää tai suorituskykyä sekä korjata merkittäviä virheitä. Lisäksi järjestelmäpäivitys on aina yksi ensimmäisistä vianmääritysvaiheista. Seuraavassa artikkelissa on yksityiskohtaisia tietoja Dell PowerEdge -palvelinten päivitystavoista: Manuaalinen ylläpito: Dell PowerEdge: optimoi suorituskyky päivittämällä palvelimen laiteohjelmisto

II. Tekniset kysymykset

1. Miksi HBA330-ohjauskoneessa ei voi määrittää RAID-asetuksia?

Dell PowerEdge 12Gbps SAS HBA -ohjauskoneet, joissa on HBA-liitäntä, eivät sisällä RAID-toimintoa. HBA330 ei tue RAID-toimintoa.

Jos haluat käyttää RAID-ominaisuuksia, käytä fyysistä korttia, esimerkiksi PERC H730P/H730/H330.

2. Broadcom 57416 -verkkokortti ei muodosta yhteyttä 10M/100M-kytkimeen.

Broadcom 57416 -verkkokortin portit ovat ainoastaan IEEE 802.3an (10GBase-T)- ja IEEE 802.3ab (1000Base-T) -standardien mukaisia.
Tämä on normaalia, odotettua toimintaa. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

3. CTRL-R ei toimi 14G-palvelimessa

PERC 7 & 8 -versiot voi määrittää käynnistyksen aikana pikanäppäimellä CRTL-R. PERC 10 -sarja, kuten H740 ja H840, on määritettävä System Setup -valikosta (BISO) painamalla käynnistyksen aikana F2-näppäintä.
Lisätietoja on artikkelissa PERC BIOS -määritysapuohjelman avaaminen

4. Mitä käyttöjärjestelmiä 14G-palvelimet tukevat?

Tarkista yritystuotteiden käyttöjärjestelmätuki (englanninkielinen).

5. Mikä on oletusarvoinen iDRAC9-salasana?

Oletusarvoinen iDRAC-salasana on artikkelissa Mikä on iDRACin oletuskäyttäjätunnus ja -salasana?

6. BOSS-S1-kortin esittely

BOSS-S1-kortti on yksinkertainen RAID-ratkaisu, joka tukee enintään kahta 6 Gbps:n M.2 SATA -laitetta ja mahdollistaa käynnistyksen palvelimen käyttöjärjestelmään. BOSS-S1-sovitinkortissa on 8 liitäntää, joissa on PCIe-sukupolven 2.0 x2-väylät. Se on saatavilla ainoastaan matalaprofiilisena ja täyskorkeana. Modulaarisissa palvelimissa on oma paikka modulaariselle BOSS-S1-kortille.  Lisätietoja on Dell EMC Boot Optimized Server Storage-S1 -käyttöoppaassa (englanninkielinen)

7. Miten löydän Broadcom 57416 -ohjaimen?

Hae ohjainta Dellin tukisivuston Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulla hakusanalla NetXtreme-E. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

QNA43856_en_US__1image(9517)

8. Mikä on VMWare ESXi -asennusten oletussalasana?

DellEMC PowerEdge -palvelinten 14. sukupolven julkaisun myötä esiasennettujen VMWare ESXi -käyttöjärjestelmien oletussalasanaksi vaihdettiin järjestelmän yksilöivä palvelutunniste. Vanhemmissa järjestelmissä ei ollut määritettyä oletussalasanaa. Seuraavassa artikkelissa on yksityiskohtaiset tiedot muutoksesta:
14G PowerEdge -palvelimet: salasana ja BOSS-S1-määritys VMWare ESXi -tehdasasennuksissa

9. Miten voin tehdä suorittimen sisäisten virheiden (IERR) ja suorittimen tarkistusvirheiden vianmäärityksen?

Suorittimen sisäinen virhe (CPU IErr) tai suorittimen tarkistusvirhe ei tavallisesti ole itse suorittimen virhe, vaan merkki siitä, että suoritin on havainnut järjestelmässä virheen tai saanut virheellisen ohjeen järjestelmän osalta. Tämä voi periaatteessa johtua mistä tahansa järjestelmän osasta, mutta tavallisimmin se johtuu muistivirheestä. Lisätietoja suorittimen sisäisestä virheestä on artikkelissa Troubleshooting CPU Internal Error (CPU IErr) on PowerEdge Servers) (englanninkielinen)

10. Miten Windows Server 2008 R2SP1 asennetaan Dell PE R230-, R330-, T130- tai T330-järjestelmään, joka tukee USB 3.0 -standardia?

Dellin 13. sukupolven PowerEdge-palvelinmallit (R/T/M/FX) 430 ja sitä uudemmat tukevat sekä USB 2.0- että USB 3.0 -standardia. BIOSissa on kytkin, jolla voidaan valita joko USB 2.0 tai USB 3.0 (oletus on 2.0). PowerEdge-palvelinmallit (R/T) 330 ja sitä vanhemmat tukevat ainoastaan USB 3.0 -standardia.
Seuraavassa artikkelissa on lisätietoja BIOS-asetuksista ja aiempien Windows-versioiden asennusta edeltävistä toimista: How to inject USB 3.0 drivers into Windows Server 2008 R2SP1 for use on Dell R230, R330, T130, T330 (englanninkielinen)

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa
PowerEdge, C Series, PowerEdge C1100, PowerEdge C2100, PowerEdge C410X, PowerEdge C4130, PowerEdge C5000, PowerEdge C5125, PowerEdge C5220, PowerEdge C5230, PowerEdge C6100, PowerEdge C6105, PowerEdge C6145, PowerEdge C6220, PowerEdge C6220 II , PowerEdge c6300, PowerEdge c6320, PowerEdge c6320p, PowerEdge C8000 ...
Edellinen julkaisupäivä

16 syysk. 2021