Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Reasons to Perform a Soft Reset

• The Axim is experiencing problems.
  • The Axim is locking up, or the screen freezes.
  • The Axim does not synchronize with a computer.
  • A reboot is needed after a software or settings change.

Nollaa Dell™ Axim™ ohjelmistosta

Huomautus:
Nollaus ohjelmistosta käynnistää Axim-laitteen uudelleen. Mahdolliset avoimet tiedostot voidaan menettää, mutta kaikki tallennetut tiedot ja ohjelmat säilyvät ennallaan.

1. Käynnistä Axim.

2. Paina nollauspainiketta piirtokynällä, kunnes painike napsahtaa. Tarkista Axim-mallien nollauspainikkeen sijainti kuvasta 1, 2 t ai 3.

Kuva 1: nollauspainike
Axim 5 -mallissa

Kuva 2: nollauspainike
Axim 3- ja 30-mallissa

Kuva 3: nollauspainike
Axim 50- ja 51-mallissa

Reasons to Perform a Hard Reset on a Dell™ Axim™

• You want to delete all stored data.
  • You forget your password and need to clear it.
  • The Axim is experiencing problems and you have already performed a soft reset.

Nollaa Dell™ Axim™ painikkeella

Huomautus:
Axim-laitteen nollaaminen painikkeella poistaa kaikki tiedot. Varmista, että säilytettävät tiedot on varmuuskopioitu.

1. Kun Axim on käynnissä, paina nollauspainiketta, kunnes se napsahtaa (Kuva 1).

2. Paina virtapainiketta.

3. Vapauta nollauspainike.

4. Vapauta virtapainike.

5. Kun näyttöön tulee kehote, palauta Axim-laitteen tehdasasetukset painamalla yhteyspainiketta. Voit myös peruuttaa nollauksen painamalla postipainiketta (Kuva 2).

Kuva 1: Axim-laitteen nollauspainike (vasemmalta oikealle: Axim 5, Axim 3 ja 30, Axim 50 ja 51)

Kuva 2: Yhteys- ja sähköpostipainikkeet (vasemmalta oikealle: Axim 5, Axim 3 ja 30, Axim 50 ja 51)

Kuvien numeroviitteet:
Yhteyspainike
Sähköpostipainike

Dell™ Axim™ Additional Information

Support Options

For more troubleshooting assistance, click one of the support options below.

Dell Community Forum - Dell Axim Message Boards

Get answers from Dell customers helping each other.
E-mail Dell
Communicate by e-mail with a Dell Representative.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN109003

Muokattu viimeksi: 10/12/2010 00:00