Alienware-järjestelmien ääniongelmien vianmääritys

Seuraava artikkeli sisältää Alienware-järjestelmän ääniongelmien vianmääritysohjeita.

Tuetut järjestelmät:

Alienware-kannettavat Alienware-pöytätietokoneet

Tee ensin äänikortin vianmääritys

Suositeltu vianmääritys

Jos etsimäsi laite ei ole luettelossa, toimi seuraavasti:

1. Toista musiikkitiedosto tai ääntä sisältävä video
  2. Tarkista, että ääniä ei ole mykistetty

• Napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
    • Voit mykistää kaiuttimet ja poistaa niiden mykistyksen napsauttamalla -kuvaketta

Mykistetty Ei mykistetty

Huomautus: Kun ääntä toistetaan, vihreän palkin pitäisi liikkua ylös ja alas kuvan mukaisesti. Jos äänet on mykistetty tai kaiuttimet irrotettu, palkki on harmaa.

3. Määritä oikeat toistolaitteet

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
    • Valitse Toistolaitteet

Luettelossa näkyvät kaikki järjestelmän toistolaitteet, kuten kaiuttimet, digitaaliset lähdöt tai televisio

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella laitetta, jolla haluat toistaa ääntä
    • Valitse Aseta oletuslaitteeksi
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
    • Valitse Toistolaitteet
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön keskikohtaa
    • Valitse Näytä käytöstä poistetut laitteet ja Näytä laitteet, joiden yhteys on katkaistu
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella haluamaasi toistolaitetta
    • Valitse Ota käyttöön

4. Tarkista kaiutin-/kuulokemääritykset

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
    • Valitse Toistolaitteet
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella kaiuttimia
    • Valitse Määritä kaiuttimet
    • Toimi ohjatun määrityksen mukaan

5. Avaa Windowsin Ohjauspaneeli ja poista ääniohjain käytöstä Ohjelmat ja toiminnot -kohdasta

Sen nimi on järjestelmän mallin mukaan Realtek Audio, Sound Blaster Recon 3Di tai Alienware Audio

6. Varmista, että BIOS on ajan tasalla. Noudata artikkelin BIOS-päivityksen tekeminen Alienware-tietokoneella ohjeita
  7. Lataa ja asenna uusin ääniohjain ohjainsivultamme
  8. Kokeile kuulokkeita tai toisia kaiuttimia
  9. Varmista, että kaiuttimet on liitetty oikein. Tarkista järjestelmäkohtaiset tiedot Parhaat ratkaisut Alienware-järjestelmään -artikkelista
  1. Tarkista kaiutin-/kuulokemääritykset

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
    • Valitse Toistolaitteet
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella kaiuttimia
    • Valitse Määritä kaiuttimet
    • Toimi ohjatun määrityksen mukaan

2. Varmista, että BIOS on ajan tasalla. Noudata artikkelin BIOS-päivityksen tekeminen Alienware-tietokoneella ohjeita
  3. Lataa ja asenna uusin ääniohjain ohjainsivultamme
  4. Kokeile kuulokkeita tai toisia kaiuttimia
  5. Varmista, että kaiuttimet on liitetty oikein. Tarkista järjestelmäkohtaiset tiedot Parhaat ratkaisut Alienware-järjestelmään -artikkelista

Tee ensin mikrofonin vianmääritys

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa -kuvaketta
  2. Valitse Tallennuslaitteet
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mikrofonia tai kuulokemikrofonia
  4. Valitse Aseta oletuslaitteeksi
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mikrofonia tai kuulokemikrofonia
  6. Valitse Ominaisuudet
  7. Siirry Tasot-välilehteen
  8. Säädä tasoja tarvittaessa ja valitse OK, kun olet valmis

Alkuun

Etkö löydä etsimääsi?
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Twitter AlienwareServices Facebook Alienware Arena

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN117556

Muokattu viimeksi: 10/11/2017 16:32