Dell XPS 10 -asiakkaat eivät ehkä voi käyttää mukautettuja virrankäyttösuunnitelmia Windows RT -siirrettävyyskeskuksesta

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään ongelmaa, jonka yhteydessä Dell XPS 10 -tablet-tietokoneen käyttäjät eivät ehkä voi käyttää mukautettuja virrankäyttösuunnitelmia Windows 8/RT -siirrettävyyskeskuksessa.

Ongelma:
Dell XPS 10 -tablet-tietokoneen käyttäjät saattavat havaita, että mukautettuja virrankäyttösuunnitelmia ei voi avata Windows 8/RT -siirrettävyyskeskuksessa.

Käsittely:
Jos käyttäjä on luonut mukautetun virrankäyttösuunnitelman (Ohjauspaneeli > Virta), se ei näy Windowsin siirrettävyyskeskuksen virrankäyttövaihtojen joukossa. Se voi silti ottaa käyttöön ohjauspaneelin vakiovirta-asetuksista.

Ratkaisu:
Tämä on tunnettu Microsoftin ongelma, joka saattaa ilmetä kaikissa Windows 8/RT -laitteissa. Ratkaisu tulee saataville Microsoft Updaten kautta lähiviikkoina.

Artikkelin tunnus: SLN128786

Muokattu viimeksi: 05/03/2013 00:00