Tiedostojen ja tulostinten jakamisen määrittäminen

Valitse seuraavasta luettelosta käyttöjärjestelmä, joka on asennettu uusimpaan tietokoneeseesi.

Huomautus: jos olet toisella tietokoneella ja haluat tietää sen tietokoneen käyttöjärjestelmän, jossa yrität määrittää tiedostojen ja tulostimien jakamista, paina Windows-näppäintä pitkään ja paina - tai -näppäintä (kannettavissa tietokoneissa on ehkä pidettävä -näppäintä painettuna ennen Pause- tai Break-näppäimen painamista). Ominaisuudet: Järjestelmä -ikkuna avautuu ja käyttöjärjestelmä näkyy siinä.
Joissakin uusissa kannettavissa ei enää ole Pause- tai Break-näppäintä.

Artikkelin tunnus: SLN290035

Muokattu viimeksi: 15/02/2017 15:19