Yleisiä Windows 7 Professional -ongelmia

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa on Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmään liittyvien usein kysyttyjen kysymysten ja aiheiden hakemisto

Sisällysluettelo:

1. Tietokone jumiutuu
  2. Aktivoinnin kysymykset
  3. Salasanaongelmien ratkaiseminen
  4. Järjestelmän palautuksen käyttäminen
  5. Kuvaongelmat
  6. Windows 7 Service Pack 1
  7. Yritysten langaton verkko

1. Tietokone jumiutuu

Tässä artikkelissa on ohjeet virheiden tai jumiutumisen ratkaisemiseen Windows 7:ssä.

Microsoft Windows lukittuu tai hidastuu odottamatta tai tapahtuu virhe

2. Aktivoinnin kysymykset

Tässä Microsoftin artikkelissa on vastaukset Windows 7 -aktivoinnin peruskysymyksiin.

Windows 7 -aktivoinnin usein kysyttyjä kysymyksiä

3. Salasanaongelmien ratkaiseminen

Tässä artikkelissa on tietoja Windows 7 -salasanaongelmien ratkaisemisesta.

Salasanaongelmien ratkaiseminen Windows 7:ssä

4. Järjestelmän palautuksen käyttäminen

Tässä artikkelissa on tietoja järjestelmän palautuksesta ja ohjeet sen käyttöön.

Mikä on Järjestelmän palautus?

5. Kuvaongelmat

Tässä artikkelissa on tietoja erityyppisistä kuvaongelmista ja niiden ratkaisemisesta.

Pöytätietokoneen tai kannettavan näytön ongelmat

6. Windows 7 Service Pack 1

Tässä artikkelissa on vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat Windows 7- ja Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmän Service Pack 1 -päivitystä.

Windows 7:n ja Windows Server 2008 R2 Service Pack 1:n usein kysytyt kysymykset (UKK)

7. Yritysten langaton verkko

Tässä artikkelissa on linkkejä muihin artikkeleihin, joissa on tietoja langattoman verkon asentamisesta ja vianmäärityksestä Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Yritysten langattomat verkot Windows 7:ssä

Artikkelin tunnus: SLN144877

Muokattu viimeksi: 21/08/2017 07:34