Windows Live! Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää perustietoja Windows Live! -ohjelmistosta, esimerkiksi sen asentamisesta ja asennuksen poistamisesta, sekä viime aikoina ilmenneistä ongelmista.
Sisällysluettelo:
  1. Mikä Windows Live on?
  2. Miten asennan tai poistan Windows Liven?
  3. Windows Liven keskeisimmät ongelmat

Aihe 1: Mikä Windows Live on?

Windows Live™ on joukko maksuttomia ohjelmistosovelluksia sekä Internet-perustaisia viestintä- ja tiedostonjakopalveluja, joilla voit integroida, jakaa ja käyttää nopeasti kaikkia digitaalisia tiedostojasi – yhteystietoja, sähköpostitilejä, profiileja, valokuvia, tiedostoja, kalentereita, musiikkia, pelejä, lähteviä tai tulevia ilmoituksia – mistä tahansa tietokoneesta, puhelimesta tai muusta laitteesta, jossa on Internet-yhteys.

• Windows Live Essentials
  • Windows Live Search
  • Microsoftin työkalurivi
  • MSN Portal (ja hakukenttä)
  • Windows Live Mail
  • Windows Live Messenger
  • Windows Liven valokuvavalikoima
  • Windows Live Movie Maker
  • Windows Live Writer (blogin kirjoitus- ja julkaisutyökalu)
  • Microsoft Silverlight (videoille ja valokuville)

Aihe 2: Miten asennan tai poistan Windows Liven?

Asennus:

Lataa ja asenna Windows Live siirtymällä Windows Live Essentials -sivustoon ja valitsemalla Download now.

Aloitussivun jälkeen näet Service Agreement -ikkunan. Jatka asennusta valitsemalla Accept.

Seuraavassa ikkunassa valitaan asennettavat ohjelmat. Varmista, että kaikkien haluamiesi sovellusten kohdalla on valintamerkki.

Seuraavissa ikkunoissa näet asennuksen edistymisen. Lisäksi voit rekisteröidä Windows Live -tilin. Kun asennus on valmis, Windows Live Messenger avautuu työpöydälle.

Asennuksen poistaminen

Windows Live voidaan poistaa Microsoftin Windows Live Essentials -ohjekeskuksen ohjeiden mukaan

Aihe 3: Windows Liven keskeisimmät ongelmat

Miten määritän sähköpostin Windows Live Mailissa?

Artikkelin tunnus: SLN144898

Muokattu viimeksi: 05/07/2012 00:00