Microsoft® Windows® 7 -käyttöjärjestelmän uudet tulostustoiminnot - KB Article - 367036

Keskustelu: Microsoft® Windows® 7 -käyttöjärjestelmän uudet tulostustoiminnot

Artikkelin yhteenveto:

Tässä artikkelissa kerrotaan Microsoft® Windows® 7 -käyttöjärjestelmän uusista tulostustoiminnoista, kuten Laitteet ja tulostimet, Device Stage, Sijaintikohtainen tulostus ja Kotiryhmän tiedostojen jakaminen

Sisällysluettelo:

1. Windows® 7 -laitteiden ominaisuudet
  2. Sijaintikohtainen tulostus
  3. Kotiryhmän tiedostojen ja tulostimien jakaminen

Aihe 1:Windows® 7 -laitteiden ominaisuudet

Versioissa: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Windows 7 -käyttöjärjestelmässä on useita uusia tulostimien etsimistä ja käyttöä parantavia ominaisuuksia, kuten tulostimien etsiminen ja tunnistaminen, tulostimen ominaisuuksien havaitseminen ja tulostimien esitykset sekä yleiset toiminnot, kuten tulostimen kokoonpanoasetukset, sovellukset, palvelut ja tuki. Kaksi uutta toimintoa tuovat uudenlaisen käyttökokemuksen: Laitteet ja tulostimet sekä Device Stage.

Laitteet ja tulostimet

Windows 7:n Käynnistä-valikon uudella Laitteet ja tulostimet -toiminnolla käyttäjät voivat nähdä kaikki tietokoneeseen yhdistetyt tulostimet. Toiminto näyttää vain todelliset fyysiset laitteet, ei abstrakteja osia tai toimintoja. Monitoimilaite näkyy nyt yhtenä laitteena Laitteet ja tulostimet -ikkunassa, ei kolmena tai neljänä erillisenä osana. Tulostimet voi kytkeä USB-yhteydellä tai langattomalla Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteydellä.

Device Stage

Device Stage tarjoaa uudenlaisen tavan käyttää laitteita. Se sisältää visuaalisen käyttöliittymän, jonka avulla tulostimen sovellusten ja palvelujen etsiminen ja käyttäminen on helppoa. Device Stage avataan kaksoisnapsauttamalla Laitteet ja tulostimet -ikkunassa näkyvää tuettua laitetta. Lisätietoja on Microsoftin artikkelissa Hallitse laitteitasi Device Stage -toiminnolla.

Alkuun

Aihe 2: Sijaintikohtainen tulostus

Versioissa:
Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Windows 7:ssä oletustulostusasetuksena on Sijaintikohtainen. Mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen oletustulostimen voi asettaa verkon mukaan. Esimerkiksi kotiverkon ja toimiston lähiverkon oletustulostimeksi voi asettaa eri laitteen. Kannettava tietokone valitsee oikean oletustulostimen automaattisesti käyttäjän sijainnin mukaan.

Tämä Windows 7:n Professional- ja Ultimate-versioiden uusi toiminto muistaa, mitä verkkoa ja tulostinta milloinkin käytät. Kun tulostat seuraavan kerran samassa sijainnissa, Windows valitsee automaattisesti saman oletustulostimen kuin viimeksi. Tulostimia voi määrittää verkkoihin myös manuaalisesti. Sijaintikohtaisen tulostuksen ansiosta riittää, kun valitset Tulosta.

Lisätietoja sijaintikohtaisesta tulostuksesta on Microsoft Windows -sivuston osassa Windows 7:n ominaisuudet.

Alkuun

Aihe 3:Kotiryhmän tiedostojen ja tulostimien jakaminen

Versioissa: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

Kotiryhmä on Windows 7:n uusi versio, joiden avulla voit helposti yhdistää kotisi tietokoneet samaan verkkoon. Windows 7 -tietokoneet tunnistavat toisensa automaattisesti. Jos Kotiryhmä on käytössä kotiverkossasi, voit liittyä siihen kirjoittamalla Kotiryhmän salasanan. Jos Kotiryhmää ei ole, voi luoda sen helposti. Kun Kotiryhmä on asetettu, voit jakaa tiedostoja kotisi tietokoneiden ja laitteiden välillä yhtä helposti kuin jos tiedot olisivat samalla kiintolevyllä. Voit tallentaa digitaalisia valokuvia pöytäkoneeseen ja käyttää niitä kätevästi kannettavalla mistä tahansa huoneesta. Jos Kotiryhmään on yhdistetty tulostin, voit käyttää sitä automaattisesti kaikista tietokoneista.

Kotiryhmä tukee samalla toimialueella olevia koneita. Kun toimialueella oleva kone liitetään Kotiryhmään, voit käyttää sillä automaattisesti Kotiryhmän tulostinta ja jaettuja sisältöjä.

Lisätietoja kotiverkoista on Microsoft Windows -sivustossa kohdassa Tietoja kotiryhmistä: helppo jakaminen kotona.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN289844

Muokattu viimeksi: 13/10/2017 04:43