• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Kirjautuminen EWS-palvelimeen oletuskäyttäjätunnuksella ja -salasanalla kaikissa Dellin lasertulostinmalleissa

Yhteenveto: Ohjeet Dellin lasertulostimien asetusten ja NVRAM-muistin nollaamiseen.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Sisällysluettelo:

1. EWS-palvelimen avaaminen
  2. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin Exxx-sarjan lasertulostimissa
  3. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin Hxxx-sarjan lasertulostimissa
  4. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 1xxxx-sarjan lasertulostimissa
  5. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 2xxxx-sarjan lasertulostimissa
  6. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 3xxxx-sarjan lasertulostimissa
  7. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 5xxxx-sarjan lasertulostimissa
  8. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 7xxxx-sarjan lasertulostimissa

1. EWS-palvelimen avaaminen

Jos tulostin on yhteydessä verkkoon, voit avata EWS-palvelimen käyttämällä tulostimen IP-osoitetta.

1. Voit selvittää tulostimen IP-osoitteen tulostamalla asetus- tai verkkoraportin (tulostinmallista riippuen).
  2. Kun olet selvittänyt IP-osoitteen, avaa selain ja kirjoita tulostimen IP-osoite.
  3. Kirjaudu EWS-palvelimeen seuraavilla tulostinmallisi mukaisilla käyttäjätunnuksilla.

Alkuun

2. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin Exxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
E310dw (ei määritetty) (ei määritetty)
E514dw/E515dw/E515dn (ei määritetty) (ei määritetty)
E525w admin (tyhjä)

Alkuun

3. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin Hxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
H815dw admin (tyhjä)
H625cdw admin (tyhjä)
H825cdw admin (tyhjä)

Alkuun

4. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 1xxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
1130n (ei määritetty) (ei määritetty)
1135n (ei määritetty) (ei määritetty)
1235cn (ei määritetty) (ei määritetty)
1320cn admin admin
1350cnw admin admin
1355cnw admin admin
1700n admin admin
1710n admin admin
1720n admin admin
1815dn admin 4455
B1160w/B1163w admin dell00000
B1165nfw admin dell00000
B1260dn admin dell00000
B1265dnf admin dell00000
C1660w admin (tyhjä)
C1760nw admin (tyhjä)
C1765nf admin (tyhjä)
C1765nfw admin (tyhjä)

Alkuun

5. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 2xxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
2130cn admin (tyhjä)
2135cn admin (tyhjä)
2145cn admin (tyhjä)
2150cdn admin (tyhjä)
2155cdn admin (tyhjä)
2330dn admin (tyhjä)
2335dn admin (tyhjä)
2350dn admin (tyhjä)
2355dn admin (tyhjä)
B2360dn admin (tyhjä)
B2375dnf-w admin admin
C2660dn admin (tyhjä)
C2665dnf admin (tyhjä)
S2810dn admin (tyhjä)
S2815dn admin (tyhjä)
S2825cdn admin (tyhjä)
S2830dn (ei määritetty) (ei määritetty)

Alkuun

6. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 3xxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
3000cn admin password
3010cn admin password
3110cn admin (tyhjä)
3115cn admin (tyhjä)
3130cn admin (tyhjä)
3330dn (ei määritetty) (ei määritetty)
3335dn (ei määritetty) (ei määritetty)
B3460dn (ei määritetty) (ei määritetty)
B3465dnf (ei määritetty) (ei määritetty)
C3760n admin (tyhjä)
C3760dn admin (tyhjä)
C3765dnf admin (tyhjä)
S3840cdn admin admin
S3845cdn admin admin

Alkuun

7. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 5xxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
5100cn admin password
5110cn admin (tyhjä)
5130cdn admin (tyhjä)
5210n (ei määritetty) (ei määritetty)
5310n (ei määritetty) (ei määritetty)
5230n (ei määritetty) (ei määritetty)
5330dn admin (tyhjä)
5350dn (ei määritetty) (ei määritetty)
5530dn (ei määritetty) (ei määritetty)
5535dn (ei määritetty) (ei määritetty)
B5460dn (ei määritetty) (ei määritetty)
B5465dnf (ei määritetty) (ei määritetty)
C5765dn admin 1111
M5200n admin (tyhjä)
S5830dn (ei määritetty) (ei määritetty)
S5840cdn (ei määritetty) (ei määritetty)
W5300n admin (tyhjä)

Alkuun

8. Kirjautuminen EWS-palvelimeen Dellin 7xxxx-sarjan lasertulostimissa

Malli Käyttäjätunnus Salasana
7130cdn admin (tyhjä)
C7765dn admin 1111

Alkuun
SLN292427_fi__2Printer Support
Lisätietoja on tulostinmallikohtaisessa käyttöoppaassa. Lisätietoja, vianmääritysartikkeleita ja videoita on myös tulostinten tukisivustossamme.

Dellin kierrätys

SLN292427_fi__1icon Lasertulostimissamme on suositeltavaa käyttää ainoastaan Dell-merkkisiä väriaineita, rumpuja, siirtorullia ja muita tarvikkeita. Dell ei voi taata muiden valmistajien tarvikkeiden yhteensopivuutta tai tulostuslaatua.

Edellinen julkaisupäivä

10 huhtik. 2021