Dell Venue Pro 8 (5855) -tabletin lataaminen ja käynnistäminen

Huomautus: akku on ehkä ladattava ennen tabletin käynnistämistä, koska akku on saattanut purkautua toimituksen aikana.

Venue Pro 8 (5855) -tabletin USB-C-liitäntä tukee tiedonsiirtoa tai verkkovirtaa, mutta ei molempia yhtä aikaa. Kun tabletti liitetään tietokoneen USB-porttiin, se siirtyy automaattisesti tiedonsiirtotilaan eikä lataa akkua. Käytä laitteen lataamiseen aina laitteen mukana toimitettua verkkolaitetta ja USB–USB-C-kaapelia. USB-C-liitäntä sijaitsee Dell Venue 8 Pro (5855) -tabletin alareunassa (kun laitetta pidetään pystyasennossa web-kamera oikeassa yläkulmassa).

Merkkivalon tila Merkitys
Palaa valkoisena Akku latautuu.
Palaa keltaisena Akun lataus on vähissä ja tablet on käynnissä tai yhdistettynä valmiustilassa (näyttö on pimeänä, mutta tablet on käynnissä).
Ei pala Akku ei lataudu tai se on täynnä.
Vilkkuu keltaisena Akun lataustaso on kriittisen matala, virta ei riitä käynnistykseen. Jos virtapainiketta painetaan tässä tilassa, merkkivalo syttyy 3 sekunniksi ja sammuu. Jatka tabletin lataamista.

Tavallisesti akun lataaminen täyteen kestää noin 4 tuntia. Latauksen tilan voi tarkistaa käyttöjärjestelmästä.

Käynnistä tablet pitelemällä sitä pystysuunnassa web-kamera oikeassa yläkulmassa ja paina yläreunan oikeanpuoleisessa päässä olevaa virtapainiketta 3–5 sekunnin ajan.

Varoitus: lataa akkua paikassa, jonka lämpötila on 0 - 35 astetta Celsiusta. Käytä tabletin lataamiseen ainoastaan sen mukana toimitettua verkkolaitetta. Muut verkkolaitteet tai micro-USB-kaapelit saattavat vioittaa tabletia.

Artikkelin tunnus: SLN299516

Muokattu viimeksi: 22/01/2016 15:20