Tietämyskanta

Dellin E-sarjan litteän näytön jalustat eivät välttämättä sovi näyttöjen VESA-vakiokiinnityslevyihin - KB Article - 344841
Litteiden E-näyttöjen jalustan mukana toimitetaan Dell Quick Connect -kiinnityslevy

Dellin litteän E-näytön jalustan mukana toimitetaan vakiovarusteena Dell Quick Connect -kiinnityslevy. Jos litteän näytön jalustaan liitettävä litteä näyttö on vanhempi Dellin malli tai muun valmistajan näyttö, sen mukana on toimitettu VESA-vakiokiinnityslevy.

Siinä tapauksessa tarvitaan sovitinlevy, joka on hankittava erikseen lisävarusteena. Levy on erillinen metallilevy, jossa on kahdet reiät 75 mm:n tai 100 mm:n kiinnitystä varten. Lisäksi paketti sisältää 4 ruuvia, 4 tulppaa niihin reikiin, joita ei käytetä, sekä asennusoppaan. VESA-sovitinlevyn voi ostaa osoitteesta Dell.com. 
Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN37306

Muokattu viimeksi: 25/10/2010 00:00


Arvostele tämä artikkeli

Tarkka
Hyödyllinen
Helppo hahmottaa
Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kyllä Ei
Lähetä meille palautetta
Kommenteissa ei voi olla seuraavia erikoismerkkejä: <>()\
Pahoittelumme, palautejärjestelmä ei ole nyt käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Kiitos palautteestasi.