Miten voin palauttaa virhetilassa olevan RAID-levyjärjestelmän Dell™ XPS™ 420 -tietokoneessa? - KB Article - 340894

Dell™ XPS™ 420 ei voi käynnistyä RAID-levyjärjestelmän virheen takia.

Kun käynnistät Dell XPS 420 -pöytäkonetta, tietokone pysähtyy Intel(R) Matrix Storage Manager -näyttöön. RAID-osion tilana on Failed (Virhetila), ja tietokone ei voi käynnistää Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmää. Jos koneessa ei ole kiintolevyvikaa, RAID-osio voidaan palauttaa Intel(R) Matrix Storage Manager -sovelluksen avulla.

Virhetilassa olevan RAID-levyjärjestelmän palauttaminen Intel Matrix Storage Managerin avulla

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Kun näyttöön avautuu Intel® Matrix Storage Manager, joka ilmoittaa, että RAID-osion tilana on Failed (virhetila), avaa Intel(R) Matrix Storage Managerin ROM-sovellus painamalla samanaikaisesti <Ctrl>- ja <i>-painikkeita.

3. Kun näytössä näkyy Intel® Matrix Storage Manager, valitse 1. Create RAID Volume (Luo RAID-osio) ja paina <Enter>-painiketta.

4. Kun näytössä näkyy Failed RAID volume detected (Virhetilassa oleva RAID-osio havaittu) –viesti, luo levyjärjestelmä uudelleen painamalla <y>-painiketta.

5. Kun palautus on valmis, tietokone käynnistyy uudelleen. RAID-osion tilan pitäisi nyt olla Normal (Normaali), ja tietokone voi käynnistää Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmän.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN52267

Muokattu viimeksi: 16/12/2010 00:00