Images on the LCD Screen Appear Fuzzy - Frequently Asked Question (FAQ) - 169001

Muuta kuvakkeiden kokoa ja säädä tarkkuus

Säädä näytön ominaisuuksia ja paranna tekstin ja kuvakkeiden luettavuutta seuraavasti:

<UL=DISC>
  • Kuvakkeiden suurentaminen
  • Tarkkuusasetuksen muuttaminen arvoon 96 DPI

Suurenna kuvakkeita seuraavasti:

1. Napsauta työpöydän tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

2. Valitse Näytön ominaisuudet -ikkunan Ulkoasu-välilehti.

3. Valitse Fonttikoko-valikosta suurempi fonttikoko (Kuva 1).

Kuva 1: Ulkoasu-välilehti

4. Valitse Tehosteet-painike.

5. Valitse Tehosteet-ikkunassa (Kuva 2) Käytä suuria kuvakkeita.

Kuva 2: Tehosteet-ikkuna

6. Ota uudet asetukset käyttöön ja sulje Ominaisuudet: Näyttö -ikkuna valitsemalla OK kaksi kertaa.

Valitse tarkkuusasetukseksi oletusarvo 96 DPI seuraavasti:

1. Napsauta työpöydän tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

2. Valitse Asetukset-välilehti.

3. Valitse Lisäasetukset-painike.

4. Valitse Yleiset-välilehdessä avattavasta valikosta Normaali koko (96 DPI) (Kuva 3 ).

Kuva 3: Avattava Fonttikoko-valikko

5. Valitse OK.

6. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja ota asetukset käyttöön valitsemalla Kyllä .

The DPI setting in Advanced Display Properties are set to 120 when it is shipped from the factory.

Images in Internet Explorer or other applications may appear fuzzy or may be of poor quality.

The DPI setting in Advanced Display Properties is sometimes set to too high a resolution of 120 DPI when the computer ships from the factory. Note also that the problem can recur if the operating system is reinstalled; if it does, reset the resolution to 96.

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN69178

Muokattu viimeksi: 16/12/2010 00:00