Ostin Dell-tietokoneen mukana Microsoft Office 2010 -ohjelmiston, joka puuttuu

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa vastataan ilmoituksiin siitä, että Microsoft Office 2010 on ostettu, mutta sitä ei ole toimitettu Dell-tietokoneissa. Artikkeli sisältää myös ohjeet ohjelmiston lataamiseen tuotetunnuksen avulla.

Sisällysluettelo:

• Mitä teen, jos Office 2010 -ohjelmistoa ei ole asennettu ja olen ostanut päivityksen?

• Mitä teen, jos Office 2010 -ohjelmistoa ei ole asennettu ja olen ostanut päivityksen?

• Dell toimittaa useimmat kotitietokoneet tehtaalta niin, että ne sisältävät Office 2010 -perusversion nimeltä Starter. Sen voi päivittää pakkauksessa toimitetun MPI (Microsoft Product Information) -kortin avulla. Office 2010 Starteria ei välttämättä ole asennettu tietokoneeseen, vaikka olet ostanut Office 2010 -päivityksen. Tässä tapauksessa Office 2010 on ladattava ja asennettava MPI-kortin tuotetunnuksen avulla.

• Siirry  Microsoft Office -sivulle ja valitse sivun alareunassa oleva Lataa-linkki. Anna MPI-kortissa oleva tuotetunnus ja täytä lomake ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja MPI-kortin sijainnista on kohdassa
    Microsoft Office 2010 -ohjelmiston usein kysyttyjä kysymyksiä

Artikkelin tunnus: SLN85459

Muokattu viimeksi: 21/09/2017 15:34