Dell XPS 18-scherm kan mogelijk niet draaien zoals verwacht

Het Dell XPS 18 scherm draait mogelijk niet zoals verwacht wanneer het scherm zich in bepaalde posities bevindt.

Probleem:
Wanneer het XPS 18 scherm zich in bepaalde posities bevindt, draait het scherm mogelijk niet zoals verwacht.

Beschrijving:
Als de XPS 18 wordt gebruikt met de optionele inklapbare voet in de lage stand (met de pootjes opengevouwen aan de kant die zich het verst van de gebruiker bevindt) draait het scherm mogelijk niet automatisch.

Oplossing:
Dit is geen fout van het systeem. Er wordt voldaan aan de vereisten van Microsoft. Microsoft vereist dat het systeem ten minste 35 graden omhoog is gekanteld voordat de draaifunctie werkt. De lage stand is ongeveer 20 graden. Wanneer het systeem omhoog wordt gekanteld naar minimaal 35 graden, kan het scherm naar de gewenste positie draaien en vervolgens weer naar wens omlaag worden gekanteld. Als u problemen ondervindt met vergrendelen van het scherm in de gewenste oriëntatie, kunt u de schermvergrendeling gebruiken om per ongeluk draaien te voorkomen. Als u het scherm wilt vergrendelen, veegt u van rechts naar links over het scherm en selecteert u Instellingen > Scherm. Vervolgens drukt u op het schermpictogram om draaien te vergrendelen of ontgrendelen. Houd er rekening mee dat het schermpictogram en de draaivergrendelingsopties niet beschikbaar zijn als het apparaat in de optionele houder is geplaatst.

Artikel-id: SLN129584

Laatste wijzigingsdatum: 11-01-2016 09:53