MicroSD-kaartcapaciteit van de Dell XPS 10 tablet

Samenvatting van het artikel: In dit artikel worden de mogelijkheden voor het gebruik van microSD-kaarten op de Dell XPS 10 tablet beschreven.

Probleem:
Het is sommige gebruikers van de XPS 10 tablet niet duidelijk wat de maximale grootte is van microSD-kaarten die kunnen worden gebruikt.

Discussie:
Dell heeft microSD-kaarten van Sandisk en PNY met een grootte van 4 GB tot 64 GB getest. Kaarten van klasse 4 tot klasse 10 zijn getest. De XPS 10 voldoet aan de Secure Digital-norm en zou compatibel moeten zijn met alle microSD-kaarten die SD-compatibel zijn.

Oplossing:
Hoewel Dell geen microSD-kaarten heeft getest die groter zijn dan 64 GB, zullen deze naar verwachting werken, mits ze SD-compatibel zijn.

Artikel-id: SLN161866

Laatste wijzigingsdatum: 24-03-2013 00:00