Controleren op de meest recente Windows Updates in Windows 8 of Windows RT

Samenvatting van het artikel: In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ervoor kunt zorgen dat de meest recente Windows Updates zijn geïnstalleerd op tablets met de besturingssystemen Windows 8 of RT.

Controleren op de meest recente Windows Updates in Windows 8 of RT:
  1. Veeg vanaf de rechterkant of beweeg de cursor van de muis naar een rechterhoek van het scherm om de Charms-balk weer te geven.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer aan de onderkant van het paneel Pc-instellingen wijzigen.
  4. Selecteer aan de onderkant van de lijst aan de linkerkant Windows Update.
  5. Selecteer Nu naar updates zoeken.

Windows kan worden ingesteld om automatisch updates te installeren. Deze updates worden op bepaalde tijden automatisch geïnstalleerd op uw apparaat of systeem als het is ingeschakeld en verbinding heeft met het internet.

Artikel-id: SLN161948

Laatste wijzigingsdatum: 19-04-2016 08:47