Geen optie NVIDIA Control Panel beschikbaar na een upgrade naar Windows 7

Geen optie NVIDIA Control Panel beschikbaar na een upgrade naar Windows 7

Na het upgraden naar Windows 7, kan er geen andere optie NVIDIA Control Panel in het snelmenu op het bureaublad of via het Configuratiescherm in Windows 7 zijn.

Gebruikers moeten upgraden naar de nieuwste NVIDIA drivers om de incompatibiliteit probleem op te lossen.

De meest recente versie van de videodriver downloaden en installeren

Voer de volgende stappen uit om de meest recente videodrivers te downloaden en te installeren:

1. Klik hier om naar de pagina Drivers en Downloads te gaan.

2. Klik op

Voer een tag in
    om uw servicetag te gebruiken voor het zoeken naar de driver en klik vervolgens op
    Start
    .
    Opmerking:
    Als de servicetag niet beschikbaar is, klikt u op
    Selecteer een model
    en selecteert u vervolgens het juiste producttype en productmodel. Klik vervolgens op
    Bevestigen
    .
  3. Selecteer in de keuzelijst Besturingssysteem het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd.

4. Selecteer de gewenste taal in de keuzelijst Drivertaal: als de standaardwaarde niet juist is.

5. Selecteer Video in de keuzelijst Categorie.

6. Om de downloadpagina weer te geven, selecteert u de driver voor uw systeem in de kolom Titel bestand.

Opmerking:
    Raadpleeg het online hulpprogramma voor systeeminformatie of uw factuur om te bepalen welke drivers u dient te downloaden.

Bekijk de informatie op de pagina en lees de installatie-instructies en de belangrijke informatie.
  7. Klik op Nu downloaden. Mogelijk wordt er een waarschuwingsbericht weergegeven en krijgt u de optie om het bestand uit te voeren of op te slaan.

8. Klik op Opslaan.

9. Wanneer het venster Opslaan als wordt weergegeven, dient u een map toe te wijzen waarin het te downloaden bestand moet worden opgeslagen. Vervolgens klikt u op Opslaan. Het venster met de voortgang van het downloaden wordt weergegeven.

10. Als het downloaden is voltooid, volgt u de Installatie-instructies.

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN18296

Laatste wijzigingsdatum: 07-02-2017 02:26