Productondersteuning voor de Windows 8.1 update op Vostro

1. 2420
  2. 2520
  3. 3360
  4. 3460
  5. 3560
  6. 470
  7. 270
  8. 270s
  9. 2421
  10. 2521
  11. 5460
  12. 5470
  13. 5560
  14. Terug naar de checklist voor de Windows 8.1 update

2420

Vostro 2420 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 2420 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Geen productspecifieke problemen aangetroffen direct na de update.

2520

Vostro 2520 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 2520 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: Na een schone installatie-upgrade geeft de DW1704 Bluetooth-kaart mogelijk een geel uitroepteken weer in Apparaatbeheer.

Oplossing: Update de DW1704 Bluetooth-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

3360

Vostro 3360 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 3360 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: In Apparaatbeheer wordt mogelijk "Onbekend apparaat" en een geel uitroepteken weergegeven voor ISCT.

Oplossing: Update de ISCT-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

Probleem: Het Windows Mobiliteitscentrum kan niet worden gestart met de functieknop.

Oplossing: Update uw systeem-BIOS en QuickSet-toepassing met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

Probleem: In Apparaatbeheer wordt mogelijk een geel uitroepteken weergegeven naast het Bluetooth-apparaat.

Oplossing: Update de Bluetooth-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

Probleem: In Apparaatbeheer wordt mogelijk een geel uitroepteken weergegeven naast de vingerafdruklezer-hardware.

Oplossing: Update de vingerafdruklezer-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

3460

Vostro 3460 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 3460 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: In Apparaatbeheer wordt mogelijk een geel uitroepteken weergegeven naast het Bluetooth-apparaat.

Oplossing: Update de Bluetooth-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

3560

Vostro 3560 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 3560 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: Na een schone installatie-upgrade werkt de webcam niet.

Oplossing: Update de webcamdriver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

470

Vostro 470 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 470 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: De verbinding met de Bluetooth-kaart wordt mogelijk automatisch verbroken na koppeling met een pc of telefoon.

Oplossing: Update de DW1704 Bluetooth-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

270

Vostro 270 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 270 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: De Intel Centrino Wireless-N 2230 wireless-kaart geeft mogelijk een geel uitroepteken weer in Apparaatbeheer.

Oplossing: Update de wireless-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

270s

Vostro 270s systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 270s ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: Tijdens vernieuwen en resetten voor een PBR-test wordt een foutbericht weergegeven.

Oplossing: Update naar de nieuwste versie van Dell Backup and Recovery (DBAR) met behulp van de Dell website Drivers en downloads om functionele problemen te voorkomen.

Probleem: De Intel Centrino Wireless-N 2230 wireless-kaart geeft mogelijk een geel uitroepteken weer in Apparaatbeheer.

Oplossing: Update de wireless-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

2421

Vostro 2421 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 2421 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: In Apparaatbeheer wordt mogelijk een geel uitroepteken weergegeven bij het 1705 of 1703 WLAN-apparaat.

Oplossing: Update de WLAN-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

Probleem: De Intel Centrino Wireless-N 2230 wireless-kaart geeft mogelijk een geel uitroepteken weer in Apparaatbeheer.

Oplossing: Update de wireless-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

2521

Vostro 2521 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 2521 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Probleem: De wireless-kaart geeft mogelijk een geel uitroepteken weer in Apparaatbeheer.

Oplossing: Update de DW1703 of DW1704 wireless-driver met behulp van de Dell website Drivers en downloads na de update naar Windows 8.1.

5460

Vostro 5460 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 5460 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Geen productspecifieke problemen aangetroffen direct na de update.

5470

Vostro 5470 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 5470 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Geen productspecifieke problemen aangetroffen direct na de update.

5560

Vostro 5560 systemen zijn getest op ondersteuning van de Windows 8.1 update. De 5560 ondersteunt de update naar Windows 8.1, met de volgende productspecifieke problemen direct na de update:

Geen productspecifieke problemen aangetroffen direct na de update.

Terug naar de checklist voor de Windows 8.1 update

Nadat u hebt vastgesteld dat uw systeem een update naar Windows 8.1 ondersteunt, moet u teruggaan naar de Dell checklist voor de Windows 8.1 update om verder te gaan met de update naar Windows 8.1.

Terug naar de checklist voor de Windows 8.1 update

Artikel-id: SLN287174

Laatste wijzigingsdatum: 06-10-2015 08:45