Dell XPS 10: informatie over verbindingen

Inhoudsopgave:

1. Verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk
  2. Bluetooth-verbindingen beheren
  3. De XPS 10 verbinden met een externe monitor

Samenvatting van het artikel: Dit artikel beschrijft hoe u de XPS 10 kunt verbinden met Wi-Fi-netwerken, Bluetooth-apparaten of externe monitors.

Onderwerp 1: Verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk

1. Open de charms (veeg vanaf de rechterkant van het scherm of plaats de muis in de rechterbovenhoek) en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het pictogram Beschikbaar netwerk weergeven.
  3. Kies het gewenste netwerk in de weergegeven lijst.
  4. Selecteer Verbinding maken.
  5. Typ de netwerkbeveiligingssleutel als daarom wordt gevraagd.

Terug naar boven

Onderwerp 2: Bluetooth-verbindingen beheren

Bluetooth-apparaten zoeken en toevoegen:

1. Start Instellingen vanuit de charms en selecteer Pc-instellingen wijzigen.
  2. Selecteer Apparaten onder Pc-instellingen.
  3. Klik op Een apparaat toevoegen om te zoeken naar beschikbare Bluetooth-apparaten.
  4. Klik op het Bluetooth-apparaat dat u wilt toevoegen.

Bluetooth-apparaten weergeven:

1. In het startscherm worden alle Bluetooth-apparaten waarmee u in het verleden verbinding hebt gemaakt en die u aan het startscherm hebt vastgemaakt, weergegeven als tegels.
  2. Als u alle Bluetooth-apparaten wilt zien waarmee u in het verleden verbinding hebt gemaakt, inclusief de apparaten die u van het startscherm hebt losgemaakt, ga dan naar Alle apps. De apparaten worden vermeld onder Bluetooth-apparaten.

Een Bluetooth-apparaat verwijderen van uw tablet:

1. Start de charm Instellingen en selecteer Pc-instellingen wijzigen.
  2. Selecteer Apparaten onder Pc-instellingen.
  3. Klik in het rechterdeelvenster op het apparaat dat u wilt verwijderen.
  4. Klik op het minteken (-) en selecteer Verwijderen.

Een Bluetooth-apparaat verwijderen van het startscherm:

1. Ga naar het startscherm en klik met de rechtermuisknop op het gewenste Bluetooth-apparaat.
  2. Selecteer Losmaken van Start om de tegel te verwijderen van het startscherm.

Bestanden overbrengen tussen Bluetooth-apparaten:

1. Start het startscherm en selecteer uw Bluetooth-apparaat.
  2. Selecteer Bestanden verzenden en selecteer de bestanden die u wilt overbrengen.

Bluethooth in- of uitschakelen:

1. Start de charm Instellingen en selecteer Pc-instellingen wijzigen.
  2. Selecteer Draadloos in het linkerdeelvenster.
  3. Verplaats onder de optie Draadloze apparaten de Bluetooth-schuifregelaar om Bluetooth uit te schakelen. Verplaats de schuifregelaar opnieuw om Bluetooth in te schakelen.

Terug naar boven

Onderwerp 3: De XPS 10 verbinden met een externe monitor

1. Sluit de Mini-HDMI out-aansluiting op het toetsenbord-dock aan op een compatibele monitor met behulp van de Mini-HDMI-naar-HDMI-kabel.
  2. Start charms en selecteer Apparaten.
  3. Selecteer Tweede scherm.
  4. Selecteer de gewenste optie voor het delen van beeldschermen.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN289877

Laatste wijzigingsdatum: 30-04-2015 08:59