Dell Backup and Recovery (DBaR) en Windows 10

Dit artikel bevat informatie over Dell Backup and Recovery (DBaR) en Windows 10.

DBaR 1.9 is alleen beschikbaar voor systemen waarvan een upgrade naar Windows 10 kan worden uitgevoerd.

DBaR-update naar versie 1.9 is alleen beschikbaar voor systemen waarvan een upgrade naar Windows 10 kan worden uitgevoerd. Hierdoor wordt compatibiliteit voor de applicatie DBaR behouden.

Op systemen die worden geleverd met Windows 10 is DBaR niet vooraf geïnstalleerd.

OPMERKING: Als DBaR niet wordt bijgewerkt zoals aanbevolen (voorafgaand aan het bijwerken naar Windows 10), kunt u alleen teruggaan naar het vorige werkende besturingssysteem. Als het terugdraaien van het besturingssysteem mislukt, bestaat de enige resterende oplossing in dat geval mogelijk uit het opnieuw installeren van het besturingssysteem en DBaR.

Updatemelding.

Op Dell systemen waarop Dell Backup and Recovery (DBaR) is geïnstalleerd en waarvan een upgrade naar het Windows 10-besturingssysteem is uitgevoerd, wordt een melding van een aanbevolen Dell update weergegeven in het Dell Backup and Recovery dashboard. Met deze Windows 10-update wordt DBaR bijgewerkt naar versie 1.9, die volledig compatibel is met Windows 10.

Indien nodig kunt u DBaR 1.9 downloaden via de volgende koppeling: Dell Backup and Recovery (DBaR) Version 1.9 (zie Afbeelding 1.)

OPMERKING: DBaR 1.9 MAG NIET worden geïnstalleerd op systemen die zijn geleverd met Windows 10. DBaR 1.9 is ALLEEN geschikt voor systemen waarvan een UPGRADE NAAR WINDOWS 10 KAN WORDEN UITGEVOERD.

Op systemen die af-fabriek worden geleverd met Windows 10 wordt de ingebouwde Windows 10-applicatie Back-up maken en terugzetten gebruikt. Windows Back-up maken en terugzetten kunt u openen door te klikken op achtereenvolgens Start, Instellingen, Bijwerken en beveiliging en Back-up.

Aanbevolen DBar update door Dell
Afbeelding 1. Aanbevolen DBar update door Dell

Klik op de knop Install Upgrade (Upgrade installeren) om de upgrade te starten. (Zie Afbeelding 2.)

DBaR update installeren
Afbeelding 2. - DBaR update installeren

Klik vervolgens op de knop Start. (Zie Afbeelding 3.)

Knop Start in DBaR
Afbeelding 3. - Knop Start in DBaR

Als u in DBaR voor een update op het web controleert vanuit Windows 8.1, ziet u het bericht hieronder (zie Afbeelding 4):

DBaR Update available (DBaR update beschikbaar)
Afbeelding 4. - DBaR update beschikbaar

Artikel-id: SLN298526

Laatste wijzigingsdatum: 13-06-2018 07:15