Hoe los ik diverse processor erros na de processor en / of moederbord is vervangen op een Dell Inspiron 600m ?

Processor Microcode Foutmeldingen

Na het vervangen van de processor en / of het moederbord op een Inspiron 600m , kunt u een van de volgende foutberichten tijdens de Power On Self Test ( POST ) :
  • Unsupported CPU detected
  • An Unsupported Processor Was Found In System
  • Processor Microcode Error

In aanvulling op het bovenstaande foutmeldingen , kan uw computer niet de POST of het scherm video-uitgang te voltooien .

NOTE:

De BIOS- versie die dit probleem zal oplossen is de A16 of later.

De meest recente BIOS-versie downloaden en installeren

1. Ga naar de pagina Drivers en Downloads.

2. Klik op Voer een tag in om met behulp van uw servicetag de BIOS-update op te zoeken.

Opmerking:
    Als de servicetag niet beschikbaar is, selecteert u Selecteer een model en vervolgens het juiste producttype en productmodel.
  3. Klik op Verzenden.

4. Selecteer het gewenste Besturingssysteem, de Drivertaal en het Belang in de vervolgkeuzelijsten (Afbeelding 1). In de keuzelijst Categorie kiest u BIOS.

Besturingssysteem
    Windows XP
    Drivertaal:
    Engels
    Categorie:
    BIOS
    Belang:
    Alles
    Abeelding 1: Selecties in de keuzelijst Drivers en Downloads
  5. Selecteer het BIOS-updatepakket dat u wilt downloaden in de kolom met het opschrift Titel bestand om de downloadpagina weer te geven.

Opmerking:
    Raadpleeg het online hulpprogramma voor systeeminformatie of uw factuur om te bepalen welke drivers u dient te downloaden.
  6. Lees de informatie op de pagina.

7. Klik op Nu downloaden. Mogelijk wordt er een waarschuwingsbericht weergegeven en krijgt u de optie om het bestand uit te voeren of op te slaan.

8. Klik op Opslaan.

9. Wanneer het venster Opslaan als wordt weergegeven, dient u een map toe te wijzen waarin het te downloaden bestand moet worden opgeslagen. Vervolgens klikt u op Opslaan.

10. Als het downloaden is voltooid, volgt u de Installatie-instructies.

Raadpleeg voor meer informatie over het vinden van installatie-instructies het Dell Knowledge Base-artikel: Where To Find Driver Download And Installation Instructions (Waar zijn instructies voor het downloaden en installeren van drivers te vinden)

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN67039

Laatste wijzigingsdatum: 06-04-2016 11:18