Besturingssystemen die compatibel zijn met Dell printers

De beste manier om te bepalen welke drivers beschikbaar zijn voor uw Dell printer is om naar de productpagina voor uw printer op de Dell Support website te gaan. De lijst met ondersteunde besturingssystemen voor uw printer is te vinden op het tabblad Drivers en downloads onder Besturingssysteem wijzigen.

Opmerking: Dell is zich ervan bewust dat niet alle printerdrivers voor de Windows-versie op uw computer zijn terug te vinden op de website Dell Product Support. De drivers zullen op de website Dell Product Support worden geplaatst wanneer deze beschikbaar zijn. Ondertussen kunt u als alternatief drivers installeren van een eerdere versie van Windows in de compatibiliteitsmodus. Deze printerfuncties zullen geheel of gedeeltelijk werken met de versie van Windows die op uw computer is geïnstalleerd. Raadpleeg voor meer informatie het volgende artikel in de Dell Knowledge Base Printerdrivers installeren vanaf een eerdere versie van Windows. Om erachter te komen welke andere drivers beschikbaar zijn voor uw printer, gaat u naar de pagina Drivers en downloads.

Om naar de productpagina voor uw printer te gaan, voert u de volgende stappen uit.

1. Ga naar de Dell Support website.

2. Voer de servicetag van uw printer in om een beknopte lijst met drivers voor uw specifieke productmodel weer te geven. Klik op Verzenden om door te gaan. Blader voor het vinden van uw servicetag of express-servicecode naar de pagina Waar bevindt zich de servicetag op de printer?.
    Opmerking: Als de servicetag niet beschikbaar is:
    1. Tik of klik op Kies uit alle producten.
    2. Tik of klik op Printers.
    3. Tik of klik Zwart-witlaserprinters, Kleurenlaserprinters of All-In-One inkjetprinters afhankelijk van uw type printer.
    4. Selecteer uw printermodel (het modelnummer van uw printer is aangegeven op de voorkant van de printer).

3. Tik of klik op het tabblad Drivers en downloads.

4. Tik of klik op Besturingssysteem wijzigen.

De lijst met ondersteunde besturingssystemen wordt weergegeven. Raadpleeg het Dell Knowledge Base-artikel Drivers, software, gebruikershandleidingen en firmware downloaden voor uw Dell printer voor meer informatie over het downloaden en installeren van drivers.

Artikel-id: SLN130103

Laatste wijzigingsdatum: 21-09-2017 15:39