De drivers en software voor de Dell™ A960 All-In-One-printer installeren - KB Article - 172758

Installatie van driver en software voor A960-printer

1. Plaats de Dell Personal AIO Printer A960 Drivers and Utilities CD in het cd-station.

Opmerking:
    • Wanneer de printer niet is aangesloten voordat de installatie wordt gestart, treedt er een fout op.
    • Als de fout zich voordoet, sluit u de printer aan op de computer en klikt u op Next (Volgende) om door te gaan met de installatie.

1. Klik op Install (Installeren).
    Een aantal installatievensters voor Dell AIO Printer A960 Installation wordt automatisch geopend en gesloten.
    Het venster Congratulations, Setup Complete (Gefeliciteerd, setup voltooid) wordt weergegeven.

2. Controleer of Open the All-In-One Center software (Open de software voor All-In-One Center) is ingeschakeld.

3. Klik op Finish (Voltooien).
    Het venster Dell AIO Printer A960 All-In-One Center wordt weergegeven.

Artikel-id: SLN149750

Laatste wijzigingsdatum: 06-04-2016 11:09