Instructies voor het verwijderen van de Dell Roxio Creator Starter van uw Dell pc

Samenvatting van het artikel: Dit artikel bevat informatie over het verwijderen van de Dell Roxio Creator Starter applicatie van uw Dell pc.

Inhoudsopgave:
  1. Dell Roxio Creator Starter verwijderen van uw Dell pc
  2. Instructies voor verwijderen

1.

Dell Roxio Starter verwijderen van uw Dell pc

Deze instructies helpen u bij het verwijderen van de Dell OEM Roxio Creator Starter applicatie van uw Dell pc.

Als u andere vragen hebt, leest u dan het volgende artikel.
Als u de software al hebt verwijderd en deze opnieuw wilt installeren, leest u dan de volgende instructies.

Terug naar boven

2.

Instructies voor verwijderen

Probeer Roxio Creator altijd eerst te verwijderen via het Configuratiescherm in Windows:
  • Windows 8: De toetsen <Win> + <x> openen samen een menu > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen

• Windows 7 en Vista: Start-knop > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen

• Windows XP: Start-knop > Configuratiescherm > Software

De oplossingen hieronder dienen alleen te worden gebruikt als u installatieproblemen ondervindt nadat u Creator hebt verwijderd met behulp van de verwijderopties in Windows.

De Creator 2011 System Cleaner moet alleen als laatste redmiddel worden gebruikt en werkt met meerdere versies van Creator. Lees de instructies aandachtig door om te zorgen dat Creator 2011 System Cleaner goed werkt.

Gebruik van System Cleaner.

1. Stop eventuele installatie- of programmaprocessen van Roxio.

2. Pak het Creator 2011-installatieprogramma uit.
  1. Als u Creator hebt gedownload, moet u het bestand installer.exe uitpakken naar een nieuwe map. Mogelijk moet u een unzip-programma downloaden om het installatieprogramma uit te pakken - bijvoorbeeld de proefversie van WinZip. Als de uitpakfunctie voor .exe-programma's beschikbaar is, krijgt u als u met de rechtermuisknop op het .exe-bestand klikt, een menuoptie om het bestand uit te pakken. Plaats het uitgepakte .exe-bestand in een nieuwe map op uw harde schijf.

2. Als uw installatieprogramma op een schijf staat, klikt u met de rechtermuisknop op de installatieschijf en selecteert u Verkennen om de schijf te openen. Kopieer vervolgens alle bestanden naar een nieuwe map op uw harde schijf.

3. Download en installeer de Creator 2011 System Cleaner via onderstaande koppeling. Pak na het downloaden het bestand C2011_CleanSystem.bat uit in de map waar de installatiebestanden zijn uitgepakt in Stap 2. Het moet dezelfde map zijn als van het bestand Creator 2011 setup.exe.
4. Dubbelklik op C2011_CleanSystem.bat om het proces te beginnen.

Terug naar boven

Neem via Twitter contact op met ons technische team als u meer ondersteuning nodig hebt of als u feedback wilt geven.

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN284858

Laatste wijzigingsdatum: 31-03-2014 00:00