Knowledge Base

Monitorstandaarden van Dell E-Family-flatpanels passen mogelijk niet op standaard montageplaten van VESA-monitors - KB Article - 344841
Statieven voor E-flatpanel worden geleverd met Dell Quick Connect-montageplaat

Het statief voor het Dell E-flatpaneel wordt standaard geleverd met de Dell Quick Connect-montageplaat. Als de flatpanelmonitor die moet worden aangesloten op de flatpanelsteun, een ouder Dell-model of een model van een andere leverancier is, moet die monitor een VESA-montageplaat bevatten die aan industriestandaarden voldoet.

In dergelijke gevallen is een adapterplaat nodig, die apart wordt verkocht als optionele kit. Dit is één metalen plaat met 2 rijen gaten voor de tussenruimte van 75 of 100 mm. De kit bevat ook een set van vier schroeven, een set van vier pluggen voor de ongebruikte gaten en een installatiehandleiding. De VESA-adapterplaat is verkrijgbaar bij Dell.com. 

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN37306

Laatste wijzigingsdatum: 25-10-2010 00:00


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.