Mulige problemer med å koble Dell XPS 10-nettbrettet til kjente Wi-Fi-nettverk etter å ha vært i flymodus

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen beskriver problemet med at Dell XPS 10-nettbrettet ikke kobler til et kjent Wi-Fi-nettverk på nytt etter å ha vært i flymodus.

Problem:
Hvis du eier et Dell XPS 10-nettbrett, har du kanskje lagt merke til at enheten ikke kobler til et kjent Wi-Fi-tilgangspunkt automatisk etter å ha vært i flymodus.

Diskusjon:
Hvis du aktiverer og deretter deaktiverer flymodus, kan det hende at enheten ikke kobler automatisk til et kjent trådløst tilgangspunkt som har blitt godkjent tidligere. Hvis du venter i minst to minutter, kobles enheten til automatisk. Dette er et uregelmessig problem, men det skjer sannsynligvis ikke hver gang du deaktiverer flymodus.

Løsning:
Dette er et kjent problem som kan oppstå på andre Windows 8/RT-enheter også. Det legges ut en løsning via Microsoft Update-prosessen når dette er tilgjengelig.

Artikkel-ID: SLN128937

Dato sist endret: 06/03/2013 12:00 AM