Kunnskapsbase

Dell-datamaskinen ble ikke levert med noen plater


Innholdsfortegnelse

  1. Hvorfor fulgte det ingen plater med Dell-systemet?
  2. Hvor finner jeg informasjon om denne programvaren for sikkerhetskopiering og gjenoppretting? Hvordan oppretter jeg systemgjenopprettingsdisker?

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvorfor datamaskinen ikke ble levert med en plate og hvordan du bruker programvaren for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.


Hvorfor fulgte det ingen plater med Dell-systemet?

Dell lytter til kundene sine. Vi vil tilby de beste produktene og løsningene samt fortsette å gjøre en innsats for miljøet. Vi forstår at det kan være tidkrevende og upraktisk å oppbevare en haug med plater og måtte lete etter dem når du trenger dem. Vi har funnet en løsning som består av to programvareprodukter for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Med disse produktene kan du sikkerhetskopiere og gjenopprette dataene på datamaskinen på en plate eller USB-minnepinne etter behov. Du kan også gjenopprette systemets fabrikkinnstillinger fra harddisken eller i noen tilfeller fra platen eller USB-minnepinnen du har sikkerhetskopiert data til ved hjelp av denne programvaren.
Tilbake til toppen


Hvor finner jeg informasjon om denne programvaren for sikkerhetskopiering og gjenoppretting?

Dell har Sikkerhetskopiering og gjenoppretting Programinformasjon på vår nettside ligger her . I tillegg til dette har vi Gjenoppretting og Resinstall info for alle Windows-operativsystemer i vår Knowledge Base articlce "Restore / Resintall Windows "

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN128947

Dato sist endret: 13/07/2016 03:54 AM


Vurder denne artikkelen

Nøyaktig
Nyttig
Brukervennlig
Var denne artikkelen nyttig?
Ja Nei
Send oss tilbakemelding
Kommentarer kan ikke inneholde disse spesialtegnene: <>()\
Beklager, men tilbakemeldingssystemet vårt er nede for øyeblikket. Prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen.