Slik bruker og feilsøker du XPS 13 (L321X)

Innholdsfortegnelse:

1. Datamaskinen starter ikke, eller det er ikke bilde på skjermen
  2. XPS 13-spesifikasjoner
  3. Port-plasseringer
  4. Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene
  5. Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett
  6. Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk
  7. Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin
  8. Drivere for XPS 13
  9. Dells støttesenter for Windows 8

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du bruker og feilsøker XPS 13.

Datamaskinen starter ikke, eller det er ikke bilde på skjermen

Hvis det oppstår en situasjon hvor datamaskinen ikke starter opp i det hele tatt eller hvis den slås på (lamper lyser), følger du disse trinnene:

1. Koble fra alle eksterne enheter inkludert tastatur, mus og ekstern skjerm. Slike enheter omfatter også eksterne lagringsenheter som flashstasjoner, USB-enheter, skrivere, kort osv.
  2. Fjern strømadapteren fra datamaskinen, og trekk ut adapteren fra strømuttaket.
  3. Skyv strømbryteren til av-stillingen i 15 sekunder.
  4. Kontroller at kontaktene på strømkabelen og strømadapteren er koblet til skikkelig.
  5. Koble strømkabelen til datamaskinen og et strømuttak som fungerer.
  6. Skyv strømbryteren for å se om datamaskinen starter opp riktig. Hvis ikke kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Datamaskinen slås ikke på eller kommer ikke forbi skjermbildet med Dell-logoen.
  7. Koble til enhetene én om gangen og sjekk om datamaskinen vil starte opp.

Tilbake til toppen

XPS 13-spesifikasjoner

Hvis du vil ha informasjon om spesifikasjonene for XPS 13, kan du se brukerveiledningen for XPS 13 på Internett.

Tilbake til toppen

Port-plasseringer

Hvis du vil ha informasjon om hvor du finner portene, kan du se brukerveiledningen for XPS 13 på Internett.

Tilbake til toppen

Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene

1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Når du blir bedt om det under POST, trykker du på for å åpne skjermbildet for systemoppsett.
  3. I skjermbildet System Setup (Systemoppsett) trykker du på .
  4. Trykk Yes (Ja) for å laste inn optimaliserte standardinnstillinger, og start datamaskinen på nytt.

Tilbake til toppen

Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett

Dell tilbyr flere alternativer for å vedlikeholde og diagnostisere datamaskinen:

• Den raskeste og enkleste måten å identifisere og løse de vanligste problemene på er å bruke hurtigtesten for Dell PC Diagnostics. Dette løser problemet automatisk eller veileder deg gjennom trinnene for løse problemet.
    Merk: Hvis diagnostikken identifiserer en sviktende del, kommer vi, avhengig av hvilken del som er i ferd med å svikte, til umiddelbart å starte prosessen for å gi deg en kostnadsfri erstatningsdel som er dekket av garantien.

• SupportAssist, tidligere kalt My Dell, gir systemoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere å løse og forebygge problemer. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PCer og nettbrett. Du kan få mer informasjon om f.eks. hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).

• Når datamaskinen ikke kan åpne Internett, kan du kjøre den innebygde diagnostikken på datamaskinen. Du kan få mer informasjon i artikkelen Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System (Kjøre innebygd diagnostikk (ePSA) for systemet) i Dells kunnskapsbase.

Når datamaskinen ikke får tilgang til Internett.

• Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kjører den innebygde diagnostikken på datamaskinen, kan du se følgende artikkel i Microsofts kunnskapsbase: Run Built-In Diagnostics for Your System (Kjøre innebygd diagnostikk for systemet).

Tilbake til toppen

Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk

Hvis du trenger veiledninger og informasjon om feilsøking for trådløst nettverk, kan du gå til Dells støttesenter for nettverk og trådløs funksjonalitet.

Tilbake til toppen

Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin

1. Trykk på og hold nede -tasten, og trykk deretter på -tasten. Gjenta dette for å slå den trådløse antennen av eller på.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du slår på eller av den trådløse antennen på en Dell-datamaskin, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin.

Tilbake til toppen

Drivere for XPS 13

Hvis du vil ha informasjon om tilgjengelige XPS 13-drivere, kan du se driversiden for XPS 13.

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du laster ned drivere for XPS 13-datamaskinen: Hvordan laste ned og installere en driver

Tilbake til toppen

Dells støttesenter for Windows 8

Denne koblingen går til Dells støttesenter for Windows™ 8.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN129372

Dato sist endret: 10/11/2016 05:22 PM