Slik kjører du 32-biters versjonen av Dell Diagnostics

Artikkelsammendrag: Instruksjoner for hvordan du kjører 32-biters versjonen av Dell Diagnostics for å se etter maskinvareproblemer.

Innholdsfortegnelse:

1. Kjøre 32-biters versjonen av Dell Diagnostics
  2. Diagnostikken forårsaket en feil

Trinn 1: Kjøre 32-biters versjonen av Dell Diagnostics

Dell-datamaskiner leveres med en verktøypartisjon på harddisken som inneholder verktøyet Dell Diagnostics:
  1. Start datamaskinen på nytt.

2. Trykk på <F12> når skjermbildet med Dell-logoen vises under datamaskinens oppstartsprosess.

3. Når Boot-menyen (Oppstart) vises, merker du alternativet Boot to Utility Partition (Start opp på verktøypartisjon) eller alternativet Diagnostics (Diagnostikk). Trykk deretter på <Enter> for å starte 32-biters versjonen av Dell Diagnostics
  4. Trykk på <Tab>-tasten for å merke Test System (Test systemet), og trykk på <Enter> for å fortsette til 32-biters versjonen av Dell Diagnostics.
     Merk:
    I noen tilfeller vil PSA-diagnostikk kjøres først. Hvis du får en feilmelding under kjøringen av PSA-diagnostikk, kan du klikke her for å gå til PSA-diagnostikksiden. Hvis du vil gå til 32-biters versjonen av Dell Diagnostics, trykker du på N for Nei når du får spørsmål om du vil fortsette minnetestene. Trykk på Y hvis du vil fortsette minnetestene.

• Express Test (Hurtigtest) kjører en rask test av enheter i systemet. Dette vil vanligvis ta 10 til 20 minutter.
    • Extended Test (Utvidet test) utfører en grundig kontroll av enheter i systemet. Dette vil vanligvis ta minst én time.
    • Custom Test (Egendefinert test) brukes til å teste en bestemt enhet eller tilpasse testene som skal kjøres. Exit to MS-DOS (Avslutt og gå til MS-DOS) avslutter diagnostikken og åpner en ledetekst.
    • Symptom Tree (Symptomtre). Viser en liste med de mest vanlige symptomene og gir deg mulighet til å velge tester basert på disse symptomene.

Merk:
      Express Test (Hurtigtest) er den eneste testen som ikke krever at brukeren gjør noe.

Tilbake til toppen

Trinn 2: Diagnostikken forårsaket en feil

Hvis diagnostikken forårsaker en feil, kan feilen skyldes problemer med maskinvaren. Klikk på koblingen nedenfor hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontakter oss.
Klikk her for å kontakte teknisk kundestøtte

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN129400

Dato sist endret: 06/04/2016 03:30 PM