Koble til en Bluetooth-enhet fra Dell-datamaskinen i Windows 7

Innholdsfortegnelse:

1. Opprette en parkobling til en Bluetooth-enhet (ny eller endret)
  2. Mer informasjon om feilsøking for tilfeller der det ikke kunne opprettes en parkobling med Dells Bluetooth-adapter

Formålet med denne artikkelen er å lede deg gjennom trinnene du må utføre for å opprette en parkobling mellom en Dell Bluetooth®-aktivert datamaskin og en ekstern Bluetooth-enhet. Den inneholder også informasjon om grunnleggende feilsøking.

Problem 1: Opprette en parkobling til en Bluetooth-enhet (ny eller endret)

1. Finn Bluetooth-ikonet nederst til høyre på skjermen.

Det kan hende at Bluetooth-ikonet er skjult. I så fall klikker du på pilen Vis skjulte ikoner for å vise skjulte ikoner.

Sammenligne statusen med tabell 1.

Bluetooth-ikon     Status
    Aktivert – du kan opprette en parkobling mellom Bluetooth-adapteren og en annen Bluetooth-enhet.

Tilkoblet – Bluetooth-adapteren er allerede koblet til en Bluetooth-enhet (hvis den ikke er koblet til enheten du vil at den skal være koblet til, må du koble den til på nytt).
    Deaktivert – trådløsbryteren er av. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du slår på trådløsbryteren, kan du se
    den elektroniske brukerveiledningen.
    Ingen Hvis det ikke vises noe ikon, må Bluetooth-driveren installeres. Se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase:
    Hvordan laste ned og installere en driver
    Tabell 1: Bluetooth-status

2. Kontroller at følgende betingelser er oppfylt:
    • Det er satt inn nye batterier i den andre Bluetooth-enheten.
    • Dell Wireless Bluetooth-adapteren er installert på PC-en.
    • Den nyeste driveren for Bluetooth-adapteren er installert. Hvis du er usikker på dette, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase:
      Hvordan laste ned og installere en driver
    • Det er ikke mer enn ti meter mellom PC-en og Bluetooth-enheten du skal opprette en parkobling for.

3. Høyreklikk på Bluetooth-ikonet som vises nederst til høyre på skjermen.

4. Klikk på Add a Device (Legg til en enhet).

5. Sett Bluetooth-enheten i oppdagelsesmodus. Når denne modusen er aktivert, kan datamaskinen finne enheten, noe som vanligvis (men ikke alltid) indikeres ved at en blå lampe blinker på enheten (se brukerhåndboken for Bluetooth-enheten hvis du vil ha mer informasjon).

Hvis du bruker en Bluetooth-enhet fra Dell, kan du klikke nedenfor for å få informasjon om hvordan du setter den i oppdagelsesmodus. Gå deretter til trinn 6.
    Du kan se informasjon om hvordan du setter en enhet fra en annen produsent enn Dell, i oppdagelsesmodus i brukerveiledningen som fulgte med enheten.

Sett Dell Bluetooth-tastaturet i oppdagelsesmodus
    1. Hvis Bluetooth-enheten er slått av, trykker du på strømbryteren under tastaturet.
    2. Finn og trykk på knappen oppe til venstre på undersiden av tastaturet.
      Bluetooth-lampen øverst på tastaturet blinker når den er i oppdagelsesmodus og er avslått når tastaturet ikke er i oppdagelsesmodus.

Sette Dell Bluetooth-musen i oppdagelsesmodus
    1. Hvis Bluetooth-enheten er slått av, trykker du på strømbryteren under musen.
    2. Finn og trykk på knappen øverst til høyre på undersiden av musen.
      Bluetooth-lampen oppe på musen blinker når den er i oppdagelsesmodus og er avslått når den ikke er i oppdagelsesmodus.

Sette Dell Travel-musen i oppdagelsesmodus
    1. Hvis Bluetooth-enheten er slått av, trykker du på strømbryteren under musen.
    2. Finn og trykk på tilkoblingsknappen nederst til høyre på undersiden av musen.
      Bluetooth-lampen oppe på musen blinker når den er i oppdagelsesmodus og er avslått når den ikke er i oppdagelsesmodus.

Sett BH200 Bluetooth-stereohodetelefonen i oppdagelsesmodus
    1. Hvis Bluetooth-enheten er slått av, trykker du på strømbryteren på hodetelefonen.
    2. Trykk på og hold nede knappen for avspilling/pause på høyre hodesett til den blå lampen begynner å blinke. Dette tar vanligvis cirka åtte sekunder.

Sett Dell WM713 trådløs Touch-mus til oppdagelsesmodus
    1. Trykk på og hold inne av/på-knappen i to sekunder.
      Strømlampen blinker blått for å indikere at enheten er i oppdagelsesmodus.

6. Merk den aktuelle enheten ved å klikke på den, og klikk deretter på Next (Neste).

7. Det kan hende at du blir bedt om å oppgi tilgangsnøkkelen som finnes i dokumentasjonen til Bluetooth-enheten. Oppgi i så fall tilgangsnøkkelen, og klikk på Neste.

8. Veiviseren oppretter en parkobling for de to enhetene. Klikk på Lukk når veiviseren er ferdig.

Tilbake til toppen

Problem 2. Mer informasjon om feilsøking for tilfeller der det ikke kunne opprettes en parkobling med Dells Bluetooth-adapter

Klikk på koblingen nedenfor for å få flere feilsøkingstrinn hvis det ikke lyktes å opprette en parkobling fra Dell Bluetooth-adapteren.

Det ble ikke opprettet noen parkobling fra Dell Bluetooth-adapteren

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN129493

Dato sist endret: 25/05/2016 11:16 AM