Dell XPS 10-nettbrett kan få feilmeldingen USB Not Recognized (USB gjenkjennes ikke)

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen omhandler et problem som gjelder visse USB-enheter som gir feilmeldingen USB Not Recognized (USB gjenkjennes ikke) på Dell XPS 10-nettbrettet.

Problem:
Eiere av Dell XPS 10-nettbrettet kan oppleve å se feilmeldingen USB Not Recognized (USB gjenkjennes ikke) når de setter nettbrettet i dokkingstastasjonen eller slår på enheten.

Diskusjon:
Dokkingstasjonen til XPS 10 har to USB-porter, og nettbrettet har selv en mini-USB-port. Disse portene støtter maksimalt 500 milliampere hver. Dette vil støtte de fleste mus og tastatur, men er ikke nok til en optisk driver eller ekstern harddisk som ikke har sin egen strømtilgang.

Løsning:
Dette er slik maskinvaren er utformet. For å få vekk feilmeldingen må den eksterne enheten kobles fra USB-porten. Disse enhetene vil kun virke på XPS 10-nettbrettet dersom de har sin egen strømtilgang.

Artikkel-ID: SLN129540

Dato sist endret: 26/03/2013 12:00 AM