Kommunikasjonsfeil i et kablet nettverk med en laserskriver fra Dell

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du løser kommunikasjonsfeil i et kablet nettverk med en laserskriver.

Innholdsfortegnelse:

1. Løse kommunikasjonsfeil i et kablet nettverk med en laserskriver

1. Løse kommunikasjonsfeil
i et kablet nettverk med en laserskriver

Merk:
Du finner informasjon om plasseringen av porter og instruksjoner for hvordan du skriver ut rapporter og nullstiller skriverinnstillingene (nullstill NVRAM) i skriverens brukerveiledning.
  1. Kontroller at skriveren er valgt som standardskriver og at den er tilkoblet i Skrivere og telefakser.

2. Skriv ut en side med skriverinnstillinger eller nettverksinnstillinger som referanse for skriverens nettverksinnstillinger.

3. Last ned og installer den nyeste fastvaren for skriveren din.

4. Kontroller statuslampene for nettverkskortet på baksiden av skriveren:

• Én lampe lyser kontinuerlig eller ingen lys:
      1. Koble til skriverens nettverkskabel.

2. Test skriverens nettverkskabel ved å bruke den til å koble en datamaskin du vet fungerer, til nettverket. Hvis datamaskinen ikke har tilgang til nettverket lenger, kjøper du en ny kabel.

3. Hvis datamaskinen får tilgang til nettverket med skriverens nettverkskabel, kobler du kabelen til skriveren på nytt og nullstiller skriveren til standardinnstillingene (nullstill NVRAM).

4. Skriv ut en side med skriverinnstillinger eller nettverksinnstillinger, og kontroller om skriveren har en IP-adresse. Hvis skriveren ikke har en IP-adresse, kan du kontakte teknisk kundestøtte.

• Én lampe lyser kontinuerlig, og én lampe blinker:
      1. Skriv ut en side med skriverinnstillinger eller nettverksinnstillinger, og finn skriverens nettverksinnstillinger.

2. Test Internett-tilkoblingen ved å pinge IP-adressen til gatewayen og support.dell.com. Hvis pinget gir forespørsel om tidsavbrudd, kontakter du nettverksadministratoren for enten å rette opp nettverksproblemet eller gi riktige nettverksinnstillinger.

3. Hvis pinget lykkes, kan du prøve å pinge skriverens IP-adresse . Hvis pinget lykkes, kontrollerer du at IP-adressen under kategorien Porter i egenskapene for skriverdriveren stemmer overens med IP-adressen på testsiden for skriveren.

4. Hvis pinget mislykkes, nullstiller du skriveren til standardinnstillingene (nullstill NVRAM).
      5. Skriv ut en side med skriverinnstillinger eller nettverksinnstillinger, og finn skriverens IP-adresse . Bekreft at IP-adressen er gyldig for nettverket.

• IP-adressen er gyldig: Prøv å pinge skriveren på nytt.
          • Hvis pinget gir forespørsel om tidsavbrudd, kontakter du nettverksadministratoren for enten å rette opp nettverksproblemet eller gi riktige nettverksinnstillinger.
          • Hvis pinget lykkes, kontrollerer du at IP-adressen under kategorien Porter i egenskapene for skriverdriveren stemmer overens med IP-adressen på testsiden for skriveren.

• IP-adressen er ugyldig: Tilordne en IP-adresse til skriveren manuelt, og prøv å pinge skriveren på nytt. Hvis pinget fortsatt mislykkes, kan du ta kontakt med teknisk kundestøtte.
Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN129575

Dato sist endret: 29/04/2015 01:06 PM