Skjermen på Dell XPS 18 roterer kanskje ikke som forventet

Skjermen på Dell XPS 18 roterer kanskje ikke som forventet i enkelte posisjoner.

Problem:
Når skjermen på XPS 18 er i enkelte posisjoner, roterer den kanskje ikke som forventet.

Beskrivelse:
Hvis XPS 18 brukes med støtter (tilleggsutstyr) i lav posisjon (med støttene åpne på siden som er lengst fra brukeren), kan det hende at skjermen ikke roterer automatisk.

Løsning:
Dette er ikke en systemfeil. Den fungerer i henhold til Microsofts krav. Microsoft krever at systemet løftes til en vinkel på minst 35 grader for at rotering skal fungere. Den lave posisjonen er ca. 20 grader. Hvis du løfter systemet til en vinkel på minst 35 grader, kan skjermen roteres til ønsket posisjon og deretter justeres tilbake til lav posisjon. Hvis det oppstår problemer med at skjermen ikke låses med ønsket rotering, kan du bruke låsefunksjonen til å forhindre utilsiktet rotering. Du kan låse skjermposisjonen ved å sveipe innover fra høyre og velge Innstillinger og Skjerm og deretter trykke på skjermikonet for å låse eller låse opp roteringen. Vær oppmerksom på at skjermikonet og låsealternativer for rotering ikke vises hvis enheten står i en dokkingstasjon (tilleggsutstyr).

Artikkel-ID: SLN129584

Dato sist endret: 11/01/2016 09:54 AM