Se etter de nyeste Windows-oppdateringene i Windows 8 eller Windows RT

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen beskriver hvordan du kontrollerer om du har installert de nyeste Windows-oppdateringene på nettbrett som kjører operativsystemet Windows 8 eller RT.

Slik ser du etter de nyeste Windows-oppdateringene i Windows 8 eller RT:
  1. Dra innover fra høyre eller flytt musepekeren til et høyre hjørne på skjermen for å åpne Perler-linjen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Nederst på panelet velger du Endre PC-innstillinger.
  4. Nederst på listen til venstre velger du Windows Update.
  5. Velg Se etter oppdateringer.

Du kan angi at Windows installerer oppdateringer automatisk. Disse oppdateringene installeres automatisk ved bestemte tidspunkt på enheten eller systemet når de er slått på og koblet til Internett.

Artikkel-ID: SLN161948

Dato sist endret: 19/04/2016 08:47 AM