Slik kjøper du blekk og toner

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen inneholder koblinger til hvordan du kjøper blekk og toner.

Innholdsfortegnelse:

1. Kjøpe blekk og toner

1.   Kjøpe blekk og toner

• Informasjonen i På siden for skriverblekk og -toner kan du velge land og språk samt finne tilbehør til skriveren din.

• Informasjonen i På siden for kapasitet for alt-i-ett-kassetter til Dell-fotoskrivere finner du informasjon om blekkassettkapasitet (kun på engelsk).

• Informasjonen i På siden for Dells policy for bruk av kjemikalier finner du informasjon om materialene som brukes i Dell-produkter (kun på engelsk).

Artikkel-ID: SLN170908

Dato sist endret: 28/03/2014 12:00 AM